Sommerkoncerter i det fri

De seneste par år har Musik & Billedskolens eneste mulighed for at holde sommerkoncerter været, at gøre det i det udenfor i det fri. Dette for ikke at komme i klemme i de gældende regler på det tidspunkt.

I næste uge er der igen en lang række sommerkoncerter på vej, og de fleste af disse bliver igen udendørs, ikke af nød, men fordi det er en festlig måde at lave koncerter på.

– Det er tredje gang, vi flytter vore sommerkoncerter udenfor vore normale koncertsteder. Vi oplever, at vore elever synes, det er sjovt at spille ude i byen, ikke mindst fordi vi møder et andet publikum, end vi plejer, når vi spiller henne ved den lokale købmand, på torvet, og hvor vi ellers kommer rundt, siger Niels Linneberg, der koordinerer koncerterne.

Ud over en række koncerter på Kulturspinderiet på Vestervold i Varde, er der koncert ved Superbrugsen i Oksbøl og Nr. Nebel samt Torvet i Ølgod og Agerbæk. I alt 16 koncerter med alt fra Ind i Musikken hold, sangelever, instrumentalelever, bands, marimbaorkester, Blæsband og meget mere bliver det til i de fire dage, der er planlagt.

Se oversigt over koncerterne på www.musikogbilledskolen.dk/sommerkoncert

Fotos: Niels Linneberg