Syd- og sønderjyllands Politi på Facebook: Følg os

Politiet informerer: TAK FORDI DU KIGGER FORBI! VI HÅBER DU HAR LYST TIL AT BLIVE HOS OS
Jeg har glædet mig til at kunne byde velkommen på det tredje sociale medie, politikredsen benytter sig af.
Vi har i mange år været på Twitter og vi bidrager til politiets profil på Instagram. Men når et stort flertal af syd- og sønderjyderne er Facebook hver dag, så skal vi som politikreds selvfølgelig også være her. Så velkommen og tak fordi du læser med!
På Facebook vil vi fortælle om vores arbejde. På Facebook er der plads til, at vi kan gå i dybden med mange af de gode historier om politiarbejdet og om vores ansatte, vores udstyr og vores tilgang til at løse opgaverne.
Så det bliver forhåbentlig en platform, hvor vi både kan hjælpe og informere, men hvor du også kan hjælpe os.
Vi får helt uvurderlig hjælp af mange borgere i vores daglige arbejde, og Facebook giver os endnu bedre mulighed for at bede om hjælpen. Det kan være efterlysninger, fremlysninger eller andre sager, hvor du og andre borgere kan hjælpe med for eksempel opklaringen af en sag.
Du kan selvfølgelig også få hjælp af os. De gode råd om, hvordan man undgår at få problemer med for eksempel indbrud, tyveri, hacking og bedrageri, vil vi gerne formidle på Facebook. Vi har en meget aktiv forebyggelsesafdeling, som er i tæt samarbejde med både kommuner, organisationer og virksomheder.
Sammen med dig og de andre borgere her i landsdelen kan vi virkelig gøre en forskel, når det kommer til at gøre livet svært for de kriminelle.
På de sociale medier har vi i første omgang prioriteret Twitter. Twitter er politiets krisekommunikationskanal og derfor vigtig for os, da den giver os mulighed for at nå hurtigt ud med
informationer til medier og borgere under kriser. Med aktuelt knap 94.000 følgere er det lykkedes os at opfylde vores mål om at blive stærke og nå rigtig mange borgere der.
Vi vil selvfølgelig fortsat prioritere Twitter, og nu også Facebook, hvor jeg er overbevist om, at vi har et rigtig godt tilbud til dig og alle andre her i landsdelen.
Så hop med på vognen og følg os her. Del og like vores opslag. Vi glæder os til følgeskabet!
/Politidirektør Frits Kjeldsen.