Vækst hos Harder El – på flere måder

Der er gang i butikken. Rent faktisk i så stor grad, at Søren Harder let skjult kigger på sit ur et par gange, da vi besøger ham. Og som han selv siger, så er han kommet helt pænt fra start. Hvilket kan siges at være en mild underdrivelse.

I det tidlige forår valgte Søren Harder at flytte sit firma, Hardel El & Sikring, til Hammeren i Varde, kort og godt fordi lokalet på Tømrervej blev for småt.

– Jeg har ansat en svend, Kevin, som er kommet rigtig godt i gang, og sidst på denne måned starter en lærlig hos os. Og vi har nok at rive i, lyder det fra indehaveren Søren Harder.

Søren sammen med sin svend, Kevin.

Det er to år siden, han åbnede firmaet, og i dag varetager han mange faste opgaver for såvel store som mindre virksomheder. – Samt private, som Søren tilføjer.

– Det er en af de ting, der gør mit arbejde så spændende. Lige fra den lille elektrikeropgave hos en privat kunde, til at varetage opgaverne omkring landets 5. største solcelleparkanlæg.

– Jeg har taget uddannelsen som VE-instruktør (Vedvarende Energi) med speciale i solceller, og det er en stor del af det, der venter i fremtiden, i endnu  højere grad, end det vi ser nu, siger Søren Harder.

Udover solceller er Harder El & Sikring også særdeles efterspurgt, når det handler om ladestandere og varmepumper.

– Man kan jo sige, at jeg har valgt at uddanne mig indenfor et felt, hvor der er en rivende udvikling, og for mig handler det om at følge med og løse opgaverne på bedst mulig vis.

– Jeg vil rigtig gerne benytte lejligheden til at takke for den store opbakning, jeg har oplevet, siden jeg åbnede firmaet. Jeg oplever en stor interesse for at handle lokalt, også når det gælder mit fag, og det er jeg meget taknemmelig for, slutter Søren Harder.