Varde Musikforening inviterer til koncert

Søndag d. 15. november kl. 15.00 inviterer Varde Musikforening til koncert i Medborgerhuset, Varde.
Det er med pianist Charlotte Schou Jensen, der indtil december er studerende på Sydjysk Musikkonservatorium.

Gennem årene har hun modtaget undervisning af både Anne Øland, Kathrine Gislinge, Søren Rastogi og Christina Bjørkøe. Hun har deltaget i MasterClasses med blandt andet Jacob Leuschner, Aleksandra Zvirblyté, Laurent Boulet, Paul Roberts og Henrik Goldschmidt.

Ud over at undervise i Musik & Billedskolen i Varde, spiller hun solokoncerter, akkompagnerer sangere og spiller stemningsmusik. Desuden er hun aktiv som kammermusiker med både fløjte, violin og cello. At give andre mennesker en god og fængende musikalsk oplevelse er altafgørende i hendes virke som musiker.

– Det er når jeg med musikken kan fortælle en historie og give mit publikum de følelser, jeg selv sidder med ved klaveret, og når jeg kan få mine elever til at opdage noget nyt og give dem lys i øjnene, at jeg føler, jeg laver det helt rigtige, siger hun.

Charlotte Schou Jensen afslutter sin kandidatuddannelse til december, og ved koncerten præsenterer hun musik, som hun spiller til sin eksamen. Det er musik af Schumann, Janacek og Schönberg.

Læs mere på www.vardemusikforening.dk

Entré til koncerten er kr. 125,-
Studerende og pensionister: kr. 100

Medlemmer: kr. 100, studerende og pensionister: kr. 75

Musikskoleelever under 25 år: kr. 20