Varde Parkløb: Mottoet er “uforpligtende”

Varde Parkløb fejrer fødselsdag – hvad der startede som et lille hyggeprojekt, er i dag vokset til et stort og aktivt fællesskab.

– Det er en gratis forening og derfor ingen registrering, kun antal løb, ej heller nogen form for tidstagning, oplyser en af initiativtagerne Per Frøkjær.

Som bonus får man en T-shirt når der rundes 50 løb og 100, og løbejakke ved 200 løb. Løbevest ved 250 løb.

– Vi har løbende små arrangementer, jubilæer og lignende. Alt tæller for at få en kop varm kakao, kaffe og en lun bolle, smiler Per Frøkjær, og tilføjer: Vi har haft Halloween-arrangement i 5 år, med ca. 3.000 de sidste par år – en kæmpe succes! Vi arrangerer endvidere Margueritløbet hvert år, en familie begivenhed, med fokus på at børnene skal med en tur i skoven og hygge med kaffekurven efterfølgende og de hygger sig rigtigt meget. En af de dage hvor det er mega hyggeligt at være arrangør/frivillig.

– Det hedder Varde Park Løb, men vi vil gerne pointere, at vi har rigtig mange der kommer og går rundt. Folk i alle aldre kan være med. Vi lægger stor vægt på det sociale, hyggen og at det er uforpligtende, både før og efter vi går og løber…

Der er plads til ALLE uanset alder og form….

Meld dig ind i vores Facebook gruppe og se mere: https://www.facebook.com/groups/196030490548794

F A K T A

Varde Park Løb blev stiftet d. 23. maj 2013

Første Park Løb fandt sted d. 25. maj. 2013 09.00

Fik opmærket rute november/december 2013

Ca. 800 har løbet Varde Park Løb, gennem de 8 år

Pt. 240 medlemmer i Facebook gruppen.

Mellem 20 og 30 der kommer hver lørdag. Her er både nogle der løber og mange der går rundt