Walk and talk med din lokale Konservative kandidat

Pressemeddelelse fra Konservative i Varde: Walk and talk med din lokale Konservative kandidat

Den 16. maj er der præcis 6 mdr. til kommunalvalget. Det fejrer Det Konservative Folkeparti i Varde ved at afholde en såkaldt C-walk. Dette er en unik mulighed for at komme i dialog med de konservative byrådskandidater, i den skønne natur, og helt i overensstemmelse med de gældende restriktioner.
En lang corona-periode har tændt kreativiteten mange steder i samfundet, og for Det Konservative Folkeparti er det afgørende at holde liv i den demokratiske debat. Også ude i virkeligheden, og altså ikke bare bag skærmen.
Hans Jørgen Larholm, formand for Konservative i Varde fortæller, at der er stor opbakning til partiet, også i Varde. ”Vi har fået mange nye medlemmer, og vi har et rigtig stærkt kandidatfelt til det kommende kommunalvalg. C-walk er en fantastisk mulighed for at komme til at møde konservative ildsjæle, og få en snak med en af kandidaterne om hvordan vi kan gøre Varde Kommune til et endnu bedste sted at være som borger.”
C-walk afholdes flere steder i Sydjyllands Storkreds d. 16. maj. ”Med et halvt år til valget, er vores lokalforeninger i fuld gang med at udarbejde deres valgprogrammer. Det er et meget interessant tidspunkt at komme i dialog med politikerne på, hvis man ønsker indflydelse på hvordan den konservative politik skal blive i et nye byråd,” siger Rasmus Sømod, som er formand for Det Konservative Folkeparti i Sydjyllands Storkreds. ”Så jeg kan kun opfordre til at man tager vandreskoene på, samler familien, og tager på C-walk og får en hyggelig dag, der giver mening.”
C-walk afholdes i Varde d. 16. maj kl. 15 ved Nysø, og alle er velkomne, uanset om man vil gå en kort eller en lang tur.

Kontakt Hans Jørgen Larholm for yderligere information på telefon 29731359 eller email gaardekommune@gmail.com