Ulla Adolf har solgt WorkLife

Det er med glæde, at vi kan orientere jer om, at WorkLife A/S og WorkLife Partners A/S aktiviteter som led i et generationsskifte pr. 1 september overtages af CRECEA A/S.

Det betyder samtidig, at medarbejdere fra det tidligere WorkLife A/S og WorkLife Partners A/S fra i dag er ansat i CRECEA A/S.

Sådan lyder det i dag i en pressemeddelelse fra Ulla Adolf, adm. direktør i WorkLife A/S.

Om køber udtaler Ulla Adolf, adm. direktør i WorkLife A/S:
”Jeg er sikker på, at kunderne også i fremtiden vil blive mødt med en høj grad af service og professionel, anvendelig rådgivning fra endnu flere specialister indenfor arbejdsmiljøområdet. Derudover vil der være et større udbud af kurser, temadage samt tilbud om gratis morgenmøder”.

Autoriseret arbejdsmiljørådgiver
CRECEA er som WorkLife autoriseret arbejdsmiljørådgiver og har siden 1980 rådgivet offentlige og private virksomheder. CRECEA vil herefter råde over mere end 62 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, Horsens, Odense, Næstved, København og fremover også i Varde.

Som kunde i CRECEA vil du have adgang til en bred og erfaren konsulentgruppe, som kan rådgive private og offentlige virksomheder indenfor arbejdsmiljø, sikkerhed, sundhed, ledelse og organisationsudvikling.

”Med opkøbet bliver CRECEA A/S den største arbejdsmiljørådgiver på markedet og vil fremover kunne servicere vores kunder med flere faglige kompetencer samt styrke den geografiske dækning i DK. CRECEA A/S får også mulighed for at tilbyde psykologisk krisehjælp 24/7 i hele landet. For at sikre en god overgang for WorkLife’s kunder og medarbejdere vil Ulla og John Adolf være tilknyttet CRECEA i en overgangsperiode.”, udtaler Preben Staun, adm. direktør CRECEA A/S.