10iCampus-elev: Giv børnene ekstra oplevelser

I den forgangne uge blev eleverne fra 10iCampus præsenteret for turisme med udgangspunkt i den lokale virksomhed, Hvidbjerg Strand Feriecenter.

135 elever fra 10iCampus i Varde har sammen med Hvidbjerg Strand Feriepark udforsket og løst reelle udfordringer inden for bæredygtig turisme og iværksætteri. Projektet har titlen “Bæredygtig turisme og iværksætteri: Udvikling af Hvidbjerg Strand Feriepark”.

Magnus havde sammen med din gruppe stillet ind på oplevelser for børn og unge:

Jeg foreslår, at man arrangerer temadage – det kunne for eksempel være med dinosauere, som det vi har valgt at tage med i dag, eller for de ældre børn noget med videospil. Så føler både børn og unge, at der gøres noget ekstra for netop dem. Det har været en okay uge; vi er blevet præsenteret for mange spændende ting.

 

Projektet, der har strakt sig over en uge, har givet eleverne mulighed for at anvende deres sprog-, matematik- og digitale færdigheder i en praktisk sammenhæng samtidig med, at de har lært om bæredygtig turisme og iværksætteri.
En række dommere fra Hvidbjerg Strand Feriepark evaluerede elevernes præstationer og ideer, og de bedste projekter blev belønnet. Projektet kulminerede med produktpræsentationer og pitches, hvor eleverne præsenterer deres innovative ideer for dommerpanelet.