10iCampus tæller ned til fødselsdag

10iCampus fylder 10 år: Her på GoVarde vil du møde forskellige mennesker, som alle har været en del af de 10 første skoleår. De vil fortælle lidt om, hvor de er den dag i dag – og hvordan de mindes tiden på 10iCampus.
Skoleåret begynder i august 2012 og slutter i juni 2013. I USA bliver Barack Obama genvalgt – men her i Danmark tager 10iCampus hul på år 2. På denne dag nummer 2 i vores online nedtælling, skal I hilse på Varde Kommunes erhvervsplaymaker, Kasper Bech Pedersen, som er tidligere lærer på 10iCampus…
I dag er jeg gift og far til 3 børn. Jeg er ikke lærer mere, men er ansat som kommunens erhvervsplaymaker, så jeg samarbejder stadig med dejlige 10iCampus.
Når jeg tænker på 10icampus, så er det en masse minder om en tid med masser af gode idéer og udvikling og gode kollegaer, men ikke mindst nogle fantastiske elever.
10iCampus tiden lærte mig at hverdagen med unge mennesker altid er varierende, og du altid skal være omstillingsparat. Så har jeg fundet ud af, at relationskompetencerne er noget, jeg har taget med fra tiden på Campus.