10 skarpe: Flemming Bynge elsker en god action-film

Navn: Flemming Bynge
Familie: Kone Lone og vores datter Katharina (19 år) og søn Alexander (18 år) = for få biler i husstanden!
Job: FiberVisions: European Sales and Marketing Manager + ES FIBERVISIONS: Commercial Director (Overordnet én samlet funktion, men formelt opdelt i de to virksomheder)

Dit yndlingsfag i skolen?
Dansk – for der kunne man udfoldes sig i de fleste aspekter og diskutere forskellige anskuelsesvinkler fordi der underliggende er alt fra filosofi, poesi, kultur og kommunikation til samfundsforståelse og dialog involveret, når man anvender sit modersmål. Samtidig er et godt basissprog også platformen til at læse og forstå generelt bl.a. til at lære andre ting. Dertil har min nysgerrighed altid været stor og jeg læste faktisk næsten uafbrudt. Jeg læste også meget skønlitteratur som barn og ung – det var mit ”Netflix” – når jeg læste bøger så kørte filmen… Mine legekammeraters mødre smed mig ud, når jeg faldt i kammeraternes bøger og blade, for jeg var jo kommet for a lege…

Dyrker du sport – hvis, hvilken?
Volleyball ugentligt med vort gamle divisionshold, der nu deltager i Esbjerg Turneringen med 2 kampe om måneden i sæsonen.
MTB cykling ved Nysø og Bordrup lejlighedsvis med venner (dog mest i den varme årstid)
Løber en sjælden tur og deltager i Vestkystløb, Margueritløb m.v.
… men formår nogenlunde at holde vægten alligevel..!

Hvem mener du, burde ha’ en pris?
De frivillige – Det er frivilligheden, der er rygraden i dansk kultur og velfærd. Sammen med engagerede frivillige løfter vi opgaver og skaber fællesskaber, finder venner og får livsværdi.

Hvad ser du gerne på TV?
Nyheder og action film – det første for at følge med og det andet for at tømme hovedet igen.

Hvordan slapper du bedst af?
Med små forbedringsprojekter på huset fra 1952 eller en tur på min gamle MC.

Har du nytårsforsætter?
Ikke formuleret, men der skal lige et par kilo af toppen efter længere tids vellevned.

Hvilken kendt person ville du gerne møde, hvorfor?
Obama, idet han, som en positiv udadvendt stærk leder med god humor og fasthed til hver sin rette tid, har formået at gå gennem to præsidentperioder med sin fulde integritet intakt og grundlæggende repræsenterer det bedste ved USA, og den del af USA’s ”way of life”, som vi danskere bedst kan relatere os til med fællesskaber, hjælp til de svage og en positiv fremadrettet opbyggelig politik. Den demokratiske politik i USA er jo lang sammenlignelig med borgerlig politik i Danmark, hvorimod dansk social demokratisk politik jo fremstår som ”rendyrket kommunisme” i mange amerikaneres øjne. Desuden er USA’s vælgere jo desværre nået til et behov for forandring, der skubber fornuft til side næsten alene for forandringens skyld og de har så valgt Obamas diametrale modsætning som afløser. Jeg kunne godt tænke mig, at høre Obamas ufiltrerede mening om, hvad han tror dette lederskifte vil resultere i for USA og for verdenen..?

Hvilket job drømte du om som barn?
Ikke noget specifikt job – jeg vidste bare, at jeg ville være med til at bestemme / udforme hvad der skal ske, så jer ikke bare skulle gøre som der bliver sagt…!

Hvilket nummer ville du optræde med i X-Factor?
Monsieur Sumo (Karakter fra førsteudgaven af ”Fangerne på fortet”), idet jeg har været pauseklovn som sådan sammen med Brdr. Grim på Open Air scenen… og længere rækker mine forudsætninger og sceneevner ikke!

Når vi siger Varde, siger du…?
Verdens navle! Kommunen med #Viinaturen og alt hvad der sig hører til af udfoldelesmuligheder. Sundt og engageret frivillighed i foreninger, som beriger vor hverdage og fester og overskud til at lære nye at kende, men også et sundt krav til, at hvis du vil være med, så må du yde din del til fælllesskabet. En by og en Kommune med stor lydhørhed overfor borgernes ønsker og interesser bl.a. gennem Udviklingsrådene og forskellige dialogfora med det lokale erhvervsliv og foreningerne. Intet er perfekt, men forudsætningerne for dialog og samarbejde er tilstede og Kommunens politikere og administration er grundlæggende lydhøre og arbejder på at blive bedre, der hvor det halter. Alsidigt kulturliv med Kulturspinderiet, Smedeværkstedet, Ungehuset, Stålværket (Musikskolen), Open Air, 7-kanten, Hats og meget mere, samt en levende handelsby i hyggelige middelalderbykerne rammer…. DOG som opfordring til alle borgere, så husk at for alle dele gælder, at hvis du ønsker, at det skal være der i morgen, så skal du bruge det i dag!!!