Ole Mejrup: Vi napper Randers FC i straffesparkskonkurrence

I aften spiller Agerbæk/Starup deres til dato største kamp, når Superliga klubben Randers FC kigger forbi i pokalen.
Og træner Ole Mejrup glæder sig.
–  Med en sejr er vi et skridt tættere på Europa, griner Ole Mejrup, som glæder sig til kampen.
–  Jeg har de seneste 30 år trænet et hav af forskellige spillere på vidt forskellige niveauer og har på den måde oplevet ekstremt meget. Det her hører med i Top 3 oplevelser, og jeg håber, at rigtig mange af mine tidligere spillere vil komme ud og se kampen i aften i Starup.
– Det vil faktisk betyde rigtig meget for mig, tilføjer han.

Spændende optakt

Til dagens kamp møder Ole Mejrup ind ved middagstid. Spillerne kommer klokken 16. Nogle af dem har taget en halv fridag og ellers er alle de frivillige i gang med at sætte rækværk op, gøre klar i boderne og græsset klippes den sidste gang, så den ligner den flotteste golfscreen.

Klokken 16.30 er der sponsorarrangementet med 42 deltagere. Ole Mejrup giver først oplæg inden Randers FC’s træner Ólafur Kristjánsson holder sit oplæg.

–  Jeg kan ikke spå om kampens resultat, men jeg kan love dig, at vi vil fighte en vis legemsdel ud af bukserne og der er også en Mazda MX5 på højkant i en uge til hjemmeholdets bedste fighter. Den er sponseret af Bakke Auto, fortæller Ole Mejrup og tilføjer at der er lavet 700 kampprogrammer til opgøret

Men hvad bliver resultatet af kampen?

 

– Kan vi holde det indenfor et mål i lang tid, så ser det godt ud. Det er dem der har pres på. Vi har alt at vinde og vil spille en anelse mere afventende, end vi er vant til.
– Husk på at Randersspillerne er vant til at træne seks-syv gange i ugen inklusiv styrketræning. Vi træner en-to gange, men jeg tror på, vi spiller 2-2, og så napper vi dem i straffesparkskonkurrence.

– Derfor håber jeg på AGF eller FC Midtjylland i næste runde. Der kender jeg trænerne, og det kunne være sjovt.

Men hvis vi skulle trække AGF, Brøndby eller FCK, så får vi ikke lov at spille hjemme på grund af deres tilskuere

 

 

Meeeeeeeeeen, nu har vi i første omgang 90 minutter mod Randers FC, griner Ole Mejrup.

–  Der er rigtig mange der har knoklet for at kunne give alle en stor og uforglemmelig oplevelse, så vi håber på rigtig mange tilskuere vil kigge forbi. Vi mærker en kæmpestor interesse for kampen, så jeg vil opfordre til at komme i rigtig god tid.

Tag familien i hånden og kom og få en kanon oplevelse og vi sørger for at have pølser på grillen og diverse sandwich. Entre denne dag er 50,- og børn under konfirmationsalderen er gratis.

Kampen spilles klokken 17.30 på Starup Stadion.