ProVarde: Den røde snor til nyt innovationslokale på Det Blå Gymnasium er klippet

Nye inspirerende omgivelser til innovationseleverne på Det Blå gymnasium, Varde indviet

Så blev den røde snor til det nye innovationslokale på Det Blå Gymnasium, Varde klippet over af Andreas og Sofie – to elever fra Innovations-studieretningen.

Innovationslokalet er blevet en realitet efter et stort ønske fra undervisere på innovationslinjen på Det Blå Gymnasium, Varde og er blevet til i et samarbejde med de dygtige teknisk service-folk på handelsgymnasiet Morten Rosendahl og Kjeld Høj Larsen, Steen Helsinghoff fra Helsinghoff Reklame, Forlaget Systime, løverne fra Løvens Hule på DR og ledelsen på handelsgymnasiet – Ann Jakobsson og Bettina Mogensen.

(Artiklen fortsætter under foto) 

Jeyan Jey fra City Caps var inviteret til at være med hele formiddagen og fortalte bl.a. om hans egen meget inspirerende iværksætterrejse og kom med rigtig gode input til de elever som allerede er i gang med små og store iværksætterprojekter.

Nikolaj Chelander Knudsen, iværksætterkonsulent hos ProVarde Erhvervsudvikling fortalte om det nye samarbejde mellem ProVarde Erhvervsudvikling og Innovationslinjen på Det Blå Gymnasium, Varde – et samarbejde hvor Nikolaj vil være til stede på handelsgymnasiet og tilbyde sparring med elever der kunne ønske at blive iværksætter.