Så kan du godt kridte skoene!

Så skal der danses! DGI Sydvest – Dans og Musik og Varde Kommune –
Kultur og Vækst er nu igen klar med danseskoene og til at deltage i den nationale tradition Dansens dag på torvet i Varde.

“Arrangementet kommer til at foregå i et tæt samarbejde med en række frivillige foreninger og personer, som med deres erfaring og glæde ved at danse frisk stiller op for at give tilskuere og danseglade et par aktive og sjove timer på Torvet. Der er plads til alle – unge som ældre – både de der aldrig har danset før og gerne vil prøve det og de der har erfaring og bare har lyst til at være med”, fortæller Lone Dalgaard Mikkelsen fra Kultur&Vækst, Varde Kommune.

Swing og Hit Fit
Dansens dag foregår d. 29. april og starter kl. 15 og slutter kl. 17, hvor et showdance elevhold fra Vardeegnens Gymnastieforberende Efterskole åbner op med en fornem opvisning, som efterfølges af de kendte og traditionelle danse som folkedans, linedance, swing, Rock’n Roll, Quickstep og Bugg. iMovie fra Varde Fritidscentret indbyder også alle
til at være med med, når de går på med Hit Fit Dance og mon ikke et par af deltagerne har lyst til at blive på gulvet og trække flere med, når Louise Stage er klar til at instruere i en omgang Ungdomsdans.

God opbakning
“Varde Folkedanseforening, Kom og Dans, og linedanserne fra Janderup har sammen med
instruktørerne Kitty og Kaj deltaget mange gange og oplever altid, at der er en god
opbakning til arrangement. DGI stiller an med spillemænd, og Kultur og Vækst sørger
for et godt dansegulv, så skulle Torvet være klar til en underholdende eftermiddag,
hvor vejrguderne gerne må være med os”, slutter Lone Dalgaard Mikkelsen.