TILLYKKE til Von Lügenhals

Kroen er nomineret til Danmarks Bedste Frokost – og er dermed i fuld gang med at sætte Varde på landkortet indenfor smagsoplevelser.

Og bestyrer Bo Rasmussen lægger da heller ikke skjul på, at han er stolt.

– Jeg er stolt af mit personale, jeg er stolt af, at de visioner vi har, lønner sig, og jeg er stolt af at kunne gøre en forskel for Varde, siger han midt i juletravlheden.

For der er særdeles travlt i køkkenet hos Von Lügenhals. Alle lokaler er booket i Varde Garten store område – det er flg.

Von Lugenhals

Det Hemmelig Rum på 1. sal af Von Lugenhals

Den Grønne Gårdhave – Fuldt opvarmet lige ved side af Von Lugenhals
Boderne lige overfor restaurant Von Lugenhals

Pavillon med udsigt til Kunsthaven.

– Det er en fornøjelse at se i hele Varde Garten huset bliver brugt. Vores gode service, menuer og omgivelser bliver rost og ikke mindst vores nærvær, lyder det med et smil fra Bo Rasmussen, ogh fortsætter:

Vi stiller høje krav – såvel til os selv, som til den service og de retter, vi leverer, og derfor glæder det mig naturligvis, at der kan komme så flotte resultater ud af det. Når jeg kigger på de øvrige nominerede, så er jeg da ved at revne af stolthed – vi har jo kun været her i 4 år.

Jeg konstaterer, at vi har fat i noget af det rigtige, – siger Bo, der opfordrer alle til at gå ind og stemme. Se hvordan du afgiver din stemme her nedenfor.

Von Lügenhals skriver følgende på deres Facebookside:

HURRA – Von Lügenhals er nomineret til Danmarks Bedste Frokost!

Tak kære gæster Vi håber I vil hjælpe os hele vejen og meget gerne dele dette opslag med venner og bekendte.

Von Lügenhals skal nu dyste mod 23 andre finalister fra resten af Danmark om prisen som DANMARKS BEDSTE FROKOST Vinderen findes den 4. december.

Vi har brug for DIN hjælp for at vinde, og for at gøre god reklame for Varde.

Hver enkelt stemme betyder enormt meget for os, og vi er sikre på, at Karl Von Lügenhals vil heppe på os “down under”

Det tager 30 sekunder at stemme via linket her:

https://min-by-media.campaign.playable.com/danmarks…

Vi bøjer os i det kejserlige støv, og håber at I vil stemme på os

Senest den 3. december.

Har du fået lyst til at besøge os til frokost? Så kan vi anbefale at smage vores kejserlige juleplanke eller en af de andre smagfulde frokostretter. Hele VARDE GARTEN er også pyntet op med tusindvis af julelys og klar til at sætte den helt rette julestemning.

Hilsen os alle hos Von Lügenhals

Om nomineringen:

Prisen uddeles af Min By Media A/S, som står bag Danmarks fire største digitale by medier MigogAalborg, MigogAarhus, MigogKbh og MigogOdense med samlet 3,5 mio. besøgende om måneden og + 500.000 SoMe følgere.

Min By Media udlodder diverse præmier ved lodtrækning mellem alle dem som stemmer i deres nomineringer. Måske du er den heldige… men så skal du huske at stemme og senest den 3. december

Tak for din støtte!