Kejserligt kokketræf søndag aften på Von Lügenhals

Søndag aften ventede der 64 gæster på Von Lügenhals en ganske uforglemmelig smagsoplevelse.
Her har man samlet 6 af landes bedste kokke og inviteret dem ind som gæstekokke i køkkenet på Von Lügenhals.
Og der er tale om en menu fra øverste hylde fra en gruppe af passionerede og erfarne kokke fra hele Danmark.
– Vi startede kl. 17.00 med velkomstbobler, hvor kokkene stod klar til at tage imod gæsterne, fortæller bestyrer Bo Rasmussen, da vi lægger vejen forbi i et forsøg på at fange lidt af “nerven” i køkkenet.
Gæsterne fik en præsentation og herefter rundttur  i kunsthaven og Boderne, for at slutte af i pavillonen, hvor der var smukt dækket op.

– Hver kok står for en “snack” og en ret – og gæsterne vi derfor blive præsenteret for 6 snacks og 6 retter med tilhørende vinmenu, forklarer Bo Rasmussen.

Aftenen rundes af med kaffe/the, hjemmelavede fyldte chokolader og kage.
(Artiklen fortsætter under foto)
Der vil udover den udsøgte menu og vinmenu også være lejlighed til at hilse og tale med gæstekokkene i en afslappet atmosfære under hele middagen, og som ekstra lille detalje er der goodiebags til alle.
– Vi har i den grad glædet os kejserligt meget til denne aften – og til at give gæsterne en kæmpe oplevelse, lyder det med et smil fra Bo Rasmussen, inden han sætter kursen mod køkkenet.
De 6 kejserlige gæstekokke er:
Peter Yung, Bryan Francisco, Mads Dalsborg, Lasse Starup Petersen, Yves Le Lay og Kristian Wendell samt Von Lügenhals’ egen køkkenchef Rene Aggerbjerg Nikolajsen.

Fik du læst…?

Smagsoplevelse udover det sædvanlige: Kejserligt kokkemøde