Glassene klirrede og der var ikke sparet på lækkerierne, da både tidligere og nuværende ansatte mødtes søndag eftermiddag, hvor dagsordenen kort og godt var: Vi skal fejre!
– Det vi blandt andet skal fejre er, at vi er kåret som Danmarks bedste frokostrestaurant, hvor vi for nylig fik en flot 2. plads på landsplan, men altså ligger som nummer ét her i Syd- og Sønderjylland, siger bestyrer Bo Rasmussen.
Og han ved, at en succes bestemt ikke kommer af sig selv, og sender derfor en stor tak til såvel ansatte. som de gæster, der har besøgt kroen.
Von Lügenhals kan ligeledes bryste sig af at have figureret på Tripavisors liste i mere end et halvår, som nr. 1 ud af 89 restauranter. Se mere her: https://www.tripadvisor.com/Restaurants-g227590-Varde_South_Jutland_Jutland.html
– Det vil sige, at Vardes lokale kro ligger som nummer 1 ud af 89 restauranter i Varde og omegn, så vi føler faktisk, vi har noget at fejre, smiler Bo Rasmussen, der især er stolt af, at han sammen med sine folk er med til at sætte Varde på landkortet. – Det er så vigtigt, og jeg håber, at vi kan være med til at få endnu flere øjne på denne del af landet.
Fejret med Sortfodsskinke
JOSELITO går for at være den BEDSTE producent af iberico i hele verden, hver gris har et areal der svarer til 3 fodboldbaner at boltrer sig på. Grisene er ikke i kontakt med mennesker før de slagtes som 2-årige, indtil her lever de et vildt og frit liv, hvor de spiser græs, urter og selvfølgelig agern fra de over 400 år gamle egetræer. Denne kost er med til at gøre kødet exceptionelt, de ernærende aminosyrer i græsset giver fedtet en helt klar hvid farve, hvilket er et af de største kvalitetstegn inden for grisekød.
Når grisen skal slagtes, gennes den varsomt væk fra flokken, for ikke at stresse de øvrige dyr. Slagtningen foregår isoleret og humant, både for at opnå den bedste kvalitet i kødet, men også for at flokken ikke påvirkes.
Når kødet modnes, sker det i de ældgamle kældre, hvor der af Universitetet i Barcelona er kortlagt 42 fungis, som er hele essensen bag JOSELITO’s succes.
Du kan læse meget mere om Von Lügenhals og Varde Garten HER
På Facebook skriver Von Lügenhals:
Fik du læst…
REGION SYDDANMARKS BEDSTE FROKOST RESTAURANT – Von Lügenhals i Varde Garten og nr 2 i hele Danmark