Succesen fejres hos Von Lügenhals

Glassene klirrede og der var ikke sparet på lækkerierne, da både tidligere og nuværende ansatte mødtes søndag eftermiddag, hvor dagsordenen kort og godt var: Vi skal fejre!

– Det vi blandt andet skal fejre er, at vi er kåret som Danmarks bedste frokostrestaurant, hvor vi for nylig fik en flot 2. plads på landsplan, men altså ligger som nummer ét her i Syd- og Sønderjylland, siger bestyrer Bo Rasmussen.

Og han ved, at en succes bestemt ikke kommer af sig selv, og sender derfor en stor tak til såvel ansatte. som de gæster, der har besøgt kroen.

Von Lügenhals kan ligeledes bryste sig af at have figureret på Tripavisors liste i mere end et halvår, som nr. 1 ud af 89 restauranter. Se mere her: https://www.tripadvisor.com/Restaurants-g227590-Varde_South_Jutland_Jutland.html

– Det vil sige, at Vardes lokale kro ligger som nummer 1 ud af 89 restauranter i Varde og omegn, så vi føler faktisk, vi har noget at fejre, smiler Bo Rasmussen, der især er stolt af, at han sammen med sine folk er med til at sætte Varde på landkortet. – Det er så vigtigt, og jeg håber, at vi kan være med til at få endnu flere øjne på denne del af landet.

Michael Bech skar for

Fejret med Sortfodsskinke

JOSELITO går for at være den BEDSTE producent af iberico i hele verden, hver gris har et areal der svarer til 3 fodboldbaner at boltrer sig på. Grisene er ikke i kontakt med mennesker før de slagtes som 2-årige, indtil her lever de et vildt og frit liv, hvor de spiser græs, urter og selvfølgelig agern fra de over 400 år gamle egetræer. Denne kost er med til at gøre kødet exceptionelt, de ernærende aminosyrer i græsset giver fedtet en helt klar hvid farve, hvilket er et af de største kvalitetstegn inden for grisekød.

Når grisen skal slagtes, gennes den varsomt væk fra flokken, for ikke at stresse de øvrige dyr. Slagtningen foregår isoleret og humant, både for at opnå den bedste kvalitet i kødet, men også for at flokken ikke påvirkes.

Når kødet modnes, sker det i de ældgamle kældre, hvor der af Universitetet i Barcelona er kortlagt 42 fungis, som er hele essensen bag JOSELITO’s succes.

I dag handler det om at fejre, men Bestyrer Bo Rasmussenm er allerede i fuld gang med planlægningnen af forårets og sommerens mange arrangementer.

Du kan læse meget mere om Von Lügenhals og Varde Garten HER

 

 

 

 

På Facebook skriver Von Lügenhals:

🥳 For 5 år siden åbnede vi VARDE GARTEN & Von Lügenhals med en klar ambition: Vi ville ikke nøjes med at være nummer 2.
❤️ Vi satte os for at yde vores bedste og sikre, at vores gæster fik den absolut bedste oplevelse hos os.
🏆 Derfor blev vores fælles mål, at når vi havde ligget nummer 1 på Tripadvisor i 3 måneder i træk, så skulle der være sortfodsskinke og Dom Pérignon til alle.
Vi har flere gange været nummer 1 i løbet af de sidste 5 år, men nu kan vi med stolthed sige, at vi har været nummer 1 i hele… 6 MÅNEDER!
Vi er taknemmelige og stolte!
🙏 Tak til alle vores gæster og til jer, der har arbejdet eller stadig arbejder hos os i løbet af de sidste 5 år.
I dag samlede vi vores nuværende og tidligere ansatte, så mange som kunne deltage, til en fejring med Dom Pérignon og sortfodsskinke – Joselito Jamon.
Kæmpe tak fra
Bo Rasmussen & Michael Bech
.. og Karl Von Lügenhals 😉

 

Fik du læst…

REGION SYDDANMARKS BEDSTE FROKOST RESTAURANT – Von Lügenhals i Varde Garten og nr 2 i hele Danmark