REGION SYDDANMARKS BEDSTE FROKOST RESTAURANT – Von Lügenhals i Varde Garten og nr 2 i hele Danmark

Varde Garten og restaurant Von Lügenhals giver genlyd i hele Danmark

Der er formentlig blevet uddelt et par gode skulderklap i køkkenet hos Von Lügenhals – og måske endda åbnet med flaske champagne, men bestyrer Bo Rasmussen er selv ganske ydmyg over de flotte resultater, da vi møder ham.

Von Lügenhals skulle i december dyste mod 23 andre finalister fra resten af Danmark om prisen som DANMARKS BEDSTE FROKOST.
Prisen uddeltes af Min By Media A/S, som står bag Danmarks fire største digitale by-medier MigogAalborg, MigogAarhus, MigogKbh og MigogOdense med samlet 3,5 mio. besøgende om måneden og + 500.000 SoMe følgere.

– Jeg skal da være ærlig og indrømme, at jeg blev stolt af at være med i kapløbet, da jeg blev ringet op af Min By Media, smiler Bo Rasmussen.

Ikke desto mindre var der hele 8,4% ud af de ca. 25.000 stemmer, der gik til Von Lügenhals. Det betyder, at den kejserlige kro fik en flot 2. plads, og her i regionen altså en 1. plads.

– Vi vil så gerne præsentere Varde, og alt det, den her by står for og kan. Vi er ret stolte af at drive restaurant i Varde, og vi håber inderligt, at denne pris kan smitte af og være med til at sætte Varde på landkortet, lyder det fra bestyreren. Han har da også sammen med sit crew lagt sig i selen for at tilbyde det ypperste. – Og her var det så frokosten, der var i centrum, men det her med at kunne tilbyde det, vi gør, det anstrenger vi os hver eneste dag for at være de bedste til.

Lige nu er der Dinner Days på programmet, hvor der tilbydes diverse specialiteter til såvel frokost som aftenmenu. Og at det her er i uge 7, er ingen tilfældighed.
– Vi er jo i skolernes vinterferie, og for rigtig mange betyder det ferie eller fridage, og så skal man da forkæles lidt ekstra. Ganske som Valentins Dag har fundet sin plads her i Danmark, og for rigtig mange mennesker, er det blevet en dag, hvor man hylder romantikken – og det gør man nu rigtig godt over en lækker middag, lyder det med et smil fra Bo Rasmussen.

Skal du opleve en ægte kejserlig frokost eller middag, så læs mere og book her: https://www.vardegarten.dk/von-lugenhals/