Klinik Friis lukker og slukker

De større udgifter er en stor del af beslutningen.

I Slotsgade 5 i Varde åbnede Laila Friis for 7 år tilbage Klinik Friis, med fokus på fodpleje og velvære. Og det har været gode år med mange faste kunder, konstaterer hun.

– Men tiderne har ændret sig, og udgifterne går kun én vej. Det er for eksempel blevet virkelig omkostningsfuldt at tilbyde mobilepay. Somme tider falder det mig da ind, om det her land i grunden ønsker selvstændige virksomheder? Udgifterne stiger, men desværre ikke i takt med indtægten…

Klinikken lukker helt ned d. 13. december, så Laila opfordrer alle, der har gavekort, til at få dem brugt, enten på behandlinger eller produkter.

– Jeg har været rigtig glad for at drive klinikken, men hånden på hjertet savner jeg ind imellem at have kolleger. Så nu må vi se, hvad fremtiden bringer; jeg er i hvert tilfælde klar til nye udfordringer, smiler Laila Friis, og tilføjer: Hvis nogen kan bruge en som mig, så skal man endelig tage kontakt, så kan vi da tage en snak om det, lyder det afslutningsvis fra Laila, der også sender en stor tak til de mange gode kunder, der er kommet i klinikken gennem årene.