Hilsen fra 7-kanten: Så blev det efterår

Efteråret er kommet, og med det går vi ind i sæsonens forestillinger.
Desværre så vi os nødsaget til at udsætte ”Jeppe på bjerget”, men det næste vi kan præsentere er ”Krybbespillet” i Sct. Jacobi Kirke med deltagere fra vores børnehold og ”Nissen, der ikke kunne sige PFFFF!” i Ungdomsholdets fortolkning – du kan godt glæde dig!

Bestyrelsens arbejde
Bestyrelsen vil i den kommende tid, ud over vores repertoire, primært have fokus på indsatser for rekruttering af nye medlemmer/frivillige.
Vi har udarbejdet en strategiplan som bl.a. indeholder følgende indsatser: kommunikation, rekruttering, sociale medier og online synlighed, arrangementer og aktiviteter, frivillig anerkendelse, tilgængelighed og fleksibilitet. Der vil komme mere information i løbet af efteråret og foråret.
Derudover arbejder vi med en “Teaterlaboratorie”-indsats, som er et kreativt, oplevelsesbaseret, fællesskabsskabende tilbud til børn, unge og ældre, som vi håber at kunne komme i mål med.

Varde Teater- og Musikhus
Nedrivningsprocessen i forbindelse med det kommende Varde Teater- og Musikhus er blevet påbegyndt, og inden længe kommer opførelsen af det nye hus i udbud.
Der fundraises fortsat til Tøjhuset (kostumeudlejningen).
Der er pt. indsamlet 2.139.907 kr., og det er stadig muligt at indbetale min. 200 kr. til MobilePay nr. 12923, så vi kan komme op på de 100 navngivne donatorer, vi skal have.
Husk at oplyse navn og adresse ved indbetalingen.

MusicalForum
I samarbejdet med vores teatervenner i MusicalForum afholdes der møde den 27. oktober hos Palsgaard Sommerspil.

Dialogmøde med Udvalget for Kultur og Fritid
Det årlige dialogmøde med Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune, hvor vi drøfter vores opnåede mål og fokus på fremtidige mål, afholdes i december.

Faciliteterne i Arnbjerg
Efter vores sidste møde med Varde Kommune ser det ud til, at vi endelig får den ønskede opgradering af el-faciliteterne i Arnbjerg, og der er også udtrykt velvillighed fra Varde Kommune om generelt at tilbyde bedre faciliteter til 7-kanten, Varde Open Air og andre, som måtte ønske at anvende Friluftsscenen.

I forbindelse med Arnbjerg skal vi også forvente, at backstageområdet til sommerspillet fremadrettet kommer til at blive anderledes, end det vi kender i dag. Der er fuldt fokus fra kommunens side på, at der bliver levet op til kravene fra Beredskabsstyrelsen, og det vil ændre de muligheder vi har for at opbygge området.
Vi har netop været indkaldt til et møde sammen med andre større foreninger i Varde Kommune.

HUSK at holde øje med vores kommende arrangementer i nyhedsbrevene og på SoMe og fortsæt med at støtte 7-kanten!

På vegne af bestyrelsen

Jan Wessel Rasmussen
Formand
________________________________________

Early bird-billetter og audition
Nu kan du købe early bird-billetter til næste års sommerspil, som er musicalversionen af den prisbelønnede film “Den Skaldede Frisør”!

“Den Skaldede Frisør The Musical” er en romantisk komedie tilsat både skarp humor og citronsmag.
Ida, som er frisør, har mistet alt sit hår efter kemobehandling, og hendes mand Leif støtter hende ikke særlig meget. Det viser sig faktisk, at han er utro med Tilde fra bogholderiet. Ida tager ham i bogstaveligste forstand med bukserne nede.
Det hele bliver en rodet affære, fordi hele familien skal til bryllup i Italien, hvor Idas datter Astrid skal giftes med Patrick. Forretningsmanden Philip er Patricks far. Han har mistet sit livs kærlighed og troen på at finde lykken igen, men da han møder Ida, opstår der sød musik, og kærlighedskomedien kan tage sin begyndelse.

Manuskriptet er skrevet af Susanne Bier og Anders Thomas Jensen, og musikken er af Thomas Helmig.

Køb dine billetter HER.

AUDITION

Du kan stadig nå at tilmelde dig til audition på forestillingen den 26. og 27. oktober. Du kan tilmelde dig via linket, hvor du også kan læse om blandt andet rollebeskrivelserne.

Tilmelding til audition.

Følg med på Facebook og vores hjemmeside.
________________________________________

Trænger du til en ordentlig forskrækkelse?

Torsdag den 31. oktober er der traditionen tro mulighed for at få sig et chok eller to, hvis du tager en tur i Varde Sommerland efter mørkets frembrud.

Der er lagt op til halloween-uhygge, og 7-kantens eventhold deltager selvfølgelig også i løjerne!