Nemt og lækkert: Mortensaften i Brasseriet

Derfor skal man have andesteg Mortensaften…

Den mest berømte Martinslegende er uden tvivl den, der handler om, hvordan han fik sit embede som biskop

Den meget hellige Sankt Martin var ikke interesseret i embedet som biskop, og da man dukkede op at overdrage ham værdigheden, gemte han sig i en gåsesti. Men gæssene begyndte at larme, og han blev opdaget, og herefter tvunget til at blive biskop.  Man formoder, at han benyttede sin nye værdighed til fremadrettet at “straffe” gæs, således at man hvert år den 11. november skulle dræbe og spise en gås.

Da en gås imidlertid er et både stort og dyrt måltid mad, er den her i landet efterhånden blevet erstattet af en and.

På Brasseriet – Hotel Arnbjerg i Varde, har man sørget for at gøre det nemt – her kan du booke et bord og nyde din Mortens Aften menu i de smukke omgivelser, eller du kan hente maden og fejre aftenen derhjemme…

Detaljer:

Morten aften i Brasseriet den 10. november

Andesteg med hvide-og brunede kartofler, andesauce, hjemmelavet rødkål ½ pære med tyttebærcreme

Ris á la mande

Mortensand ud af huset den 10. november

Andesteg med hvide-og brunede kartofler, andesauce, hjemmelavet rødkål og ½ pære med tyttebærcreme

Per kurvert kr. 139,-

Ris á la mande kr. 49,-

Bestilling her: http://www.arnbjerg.dk/Events-og-arrangementer/Morten-aften.aspx