Arnbjerg Pavillonen tilbyder: “All-inclusive”-pakke med oplevelser

Når opholdet skal være mere end blot en overnatning.

På Arnbjerg Pavillonen tilbyder man en pakke bestående af to overnatninger, 2 x 2 retters menu, 2 x morgenmad samt en billet der giver adgang til alle museer i Varde Kommune. Det vil sige billetten giver dig mulighed for at besøge Flugt, Tirpiz, Frello Museet samt Janus.

– Vi oplever, at gæsterne – næsten uden undtagelse, spørger om, hvilke oplevelser, der er at finde her i Varde Kommune, når de bor her. Derfor kom vi på ideen med en samlet pakke, for på den måde at gøre det nemt for vores gæster, fortæller Casper Rosendahl.

– Samtidig er der også efterspørgsel lokalt, på den måde, at folk, der bor her i området, gerne vil tilbyde noget ekstra til de gæster, og familie, de anbefaler at overnatte her i Arnbjerg Pavillonen. Det kan være i forbindelse med en familiefest eller lignende, og så er det en oplagt mulighed for familien at følges til et af museerne for på den måde at få en ekstra oplevelse eller slutte en festlig weekend af, lyder det fra Casper.

Han og hustruen Annemette er begge af den overbevisning, at lytter man til de forslag og tips, gæsterne kommer med, så når man langt.

– Det er klart, at når så mange spørger til det, så handler vi, og derfor er jeg rigtig glad for at nu at kunne tilbyde denne pakkeløsning.

Du kan læse mere og booke dit ophold HER.

Efterårsophold