Creperiets Kasper: Fokus på Creperiet har givet mere ro i vores familie

Henne Handelsstandsforening: 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐫æ𝐭 𝐚𝐟 𝐊𝐚𝐬𝐩𝐞𝐫 𝐋𝐮𝐧𝐝𝐭𝐨𝐟𝐭 𝐇𝐚𝐧𝐬𝐞𝐧

Lige nu flyver pandekagerne ikke rundt i luften i Creperiet ved Henne Strand. Cafeen holder nemlig lukket grundet en mindre renovering. Vi mødte Kasper Lundtoft Hansen i cafeen blandt byggematerialer og hårdtarbejdende håndværkere.
– Desværre er cafeen jo lukket ned grundet corona restriktionerne, men vi må løfte i flok og være fælles om at bekæmpe den her pandemi, så vi forhåbentlig snart igen kan nyde livet og friheden til at gøre hvad vi vil, når vi vil, starter Kasper.
Kasper er opvokset og bor privat i Hjerting med sin kone Maiken og deres 8-årige datter, Freja. For mange år siden kom han til Henne Strand hver sommer i 6 uger, her solgte han frugter fra en lastbil midt i byen. I tiden efter, tog Kasper afsted til Saalbach som skiguide for at leve hans drenge drøm ud. Her mødte han ganske tilfældigt Jacob Kjems fra Havbiksen ved Henne Strand, de to faldt i snak og ønsket om et ledigt lokale ved Henne Strand, blev pludselig en realitet for Kasper, som i påsken 2004 kunne åbne cafeen Creperiet. Og siden da er det gået slag i slag.
– Det har altid været vigtigt for mig, at drive butik i smukke omgivelse og skøn natur. Og det har vi i verdensklasse her ved Henne Strand. Jeg hører tit folk sige, at det er som at køre hjem, når de kører mod Henne Strand. Der er da fedt, udtaler Kasper glad.
Han har de seneste 13 år også været medejer af Café Stryhns i Hjerting. Det kapitel runder han af her ved årsskiftet, hvor han vælger at koncentrere sig fuldt ud om at udvikle og drive Creperiet. Kasper´s kone Maiken har altid været en stor del af hans arbejdsliv. De to mødtes ved Henne Strand som hårdtarbejdende unge mennesker for efterhånden mange år siden. Maiken har også arbejdet flere sæsoner i Creperiet, men har nu valgt at skifte spor og er gået igang med at læse til sygeplejerske.
– At drive en sæson butik er en livsstil. Men det kan være en udfordring familiemæssigt, når begge parter har sæsonarbejde. Så den her beslutning om mit fulde fokus på Creperiet, har givet mere ro i vores familie, udtaler Kasper.
Den fine gamle bygning har udviklet sig med årene. Der er bygget til i flere omgange og i øjeblikket er håndværkerne igang med at ligge nyt gulv i hele cafeen. Corona nedlukningen er en velkendt udfordring, men Kasper og holdet klør på og får det bedste ud af det.
– Uden mit dygtige personale, så det svært ud. De er altid klar på at gi en ekstra hånd og de har været utrolig omstillingsparate her under pandemien, så dem skylder jeg en kæmpe tak, siger Kasper med taknemmelighed i stemmen.
Menukortet i Creperiet byder blandt andet på pandekager, sandwich, salater, nachos og is. Og i vinterhalvåret kan man også nyde en god kop kakao eller gløgg.
– Vi har valgt at tilbyde den sundere livsstil her i cafeen, hvor vi har lækkerier til både store og små. Vi tilbyder ikke mad fra friture som fx. pommes frites og nuggets og det er et helt bevidst valg, siger Kasper.
Creperiet har normalt åbent i vinterhalvåret, men i år er alting som bekendt anderledes. Cafeen åbner efter renoveringen lørdag d. 19.12.2020 til og med d. 30.12.2020 – dog med lukkedage d. 24, 25. og 26. December. Her kan du nyde alt fra menukortet som 2GO, serveret ud af det velkendte åbne vindue.
– Vi glæder os rigtig meget til, at vi igen må åbne op for siddende gæster. Når det sker, bliver det naturligvis med alle coronarestriktionerne på plads. Vi tilbyder lidt færre siddepladser og vi tager alle forholdsregler. Så I kan trygt komme her hos os, her er hygge og den helt rigtige Henne Strand – stemning, slutter Kasper Lundtoft Hansen.
/Henne Strand Handelsstandsforening