Det Paven siger…

Kom maj, du søde milde….

Jeg har netop læst i den kulørte Facebook-presse, at paven (ja, paven!) har udtalt, at Putin slutter krigen d. 9. maj.

TÆNK HVIS vi kunne sænke skuldrene og gå ind i en sommer uden krigens sorte skygger, uden mundbind, uden restriktioner og uden verdens bekymringer skrigende ud fra nyhederne og de sociale medier.

TÆNK HVIS vi kan vende tilbage til en hverdag, hvor udfordringen er, om man skal tage en paraply med i tasken, og om man har husket en mønt til indkøbsvognen. Altså… det trænger vi  til. Og det trænger verden til!

Jeg er af natur optimist, så jeg er klar!

For nylig interviewede jeg en mand, der sagde noget, der gjorde stort indtryk: “Vi skal have genoptrænet vores sociale muskel!”

Jamen hvor er det sandt. Efter to år i sprit-, test- og mundbindshelvede skal vi ud igen. Vi skal være sammen, uden at skamme os over at stå for tæt. Uden at undskylde, man kom til at give et kram. Vi skal komme hinanden ved og finde alt det positive frem. Så lad os håbe, at både krig og Corona snart er fortid og en ny tid kan se dagens lys.

Jeg håber, paven får ret!

 

PS. Og hvis vi så lige hver dag hver især kunne bruge 45 sek. på at skrive en positiv kommentar eller like et glad opslag, når vi er på de sociale medier, så vil det heller ikke være helt skidt… (Bare lige indskudt!)