Din Forsyning: Er du vores nye chauffør for vores skraldespande?

Er du en både skarp planlægger og køreglad praktiker? Er du drevet af at levere en god service, har du hænderne skruet rigtigt på, og trives du fint med dit eget selskab? Så er det muligvis dig, vi har brug for, når der skal køres nye skraldespande og genbrugsbeholdere ud til vores kunder, og når vores miljøstationer skal have et servicetjek.

Hvad skal du lave?
I DIN Forsyning arbejder vi for så lav en negativ påvirkning af vores omgivelser som muligt, samtidig med at vi leverer god og stabil service til vores kunder. Vi står bl.a. for affald og genbrug i Varde Kommune. Det er os, der driver kommunens fem genbrugspladser, 28 miljø- og supermiljøstationer samt sørger for, at vores kunder får hentet affald og genbrug.

Din vigtigste opgave vil være at sørge for, at vores kunders affalds- og genbrugsspande er i orden, og derfor har vi brug for dig, der kan stå for udkørsel, reparation, ombytning og hjemtagning af spande, som står ude hos vores kunder.

Desuden vil dine opgaver bestå i:

  • At sørge for, at vores miljøstationer er pæne og ryddelige
  • At hente tekstilaffaldsposer og miljøkasser ved større boligforeninger
  • At stå for lagerstyring og bestilling af varer (spande, miljøkasser mv.)
  • Indgå som afløser på genbrugspladserne i mindre omfang.

Der er langt fra den ene ende af Varde Kommune til den anden, og det betyder, at en hel del af jobbet foregår bag et rat.

Hvem er du?
Hvilken uddannelse, du har, er ikke afgørende. Derimod lægger vi vægt på, at du vil levere den bedste service overfor vores kunder, og at du har gode samarbejdsevner, da arbejdet med at køre ud med spande foregår i tæt samarbejde med vores kundecenter. Det er også en stilling, hvor der er meget alenetid, så derfor er det vigtigt, at du trives i dit eget selskab og stoler på din egen dømmekraft.

Du er god til at planlægge og koordinere, for det bliver der brug for, så du kan tilrettelægge din tid bedst muligt. Og så kan du lide at køre bil.

Har du erfaring med affaldsområdet, er det selvfølgelig et plus. Desuden er det en fordel, hvis du har truckcertifikat.

Ansøgning
Du kan søge stillingen via formularen nedenfor. Sidste frist er den 7. juni 2024.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen under yderligere info i højre side her på siden eller kontakte driftsleder, genbrug, Jens Stræde Bondesen på telefon 74747171.

Kom med på rejsen fra dygtige til bæredygtige  
DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug. Tidligere var vores øverste mål sikker drift. Nu sikrer vi en stabil drift samtidig med, at vi omstiller vores forretning til at bidrage til et bæredygtigt samfund.

/Jobannonce