Din Forsyning søger: Elektriker/tekniker til Varmeproduktion

Kan du sætte strøm til den grønne omstilling?

 

Vil du prøve det uprøvede sammen med os? Vil du være en del af et fællesskab i en driftsafdeling, hvor vi tester og lærer hver eneste dag, men hvor vi samtidig har fokus på en stabil drift, så vores kunder har varme? Og er du ikke bleg for at tage fat og få det hele til at spille, også når der er tale om opgaver udenfor dit fagområde? Hvis du samtidig vil arbejde med den grønne omstilling og har en håndværksmæssig baggrund – gerne med erfaring inden for el, så har vi en ledig stilling i Varmeproduktion.

Om afdelingen Varmeproduktion
Afdelingen Varmeproduktion er ny, og selvom pålidelig drift og sikker levering af varme er i vores DNA, er test og udvikling også en del af vores hverdag. DIN Forsyning har cirka. 25.000 fjernvarmekunder i Esbjerg og Varde, og varmen kommer fra affaldsforbrændingen Energnist kombineret med produktion fra egne anlæg, som bl.a. omfatter verdens største CO2-baserede havvandsvarmepumpe, en elkedel og et flisværk. Desuden vil vi i fremtiden i høj grad benytte overskudsvarme fra industrien.

DIN Forsynings nye produktionsanlæg står overfor den første fyringssæson fra efteråret 2023, og i denne periode skal anlæggene indreguleres og testes grundigt igennem sideløbende med, at varmen leveres sikkert og effektivt. Derfor har vi en vagt- og tilkaldeordning i afdelingen, som vores kommende kollega skal indgå i. I idriftsættelsesperioden vil der blive tale om en kombineret tilkalde- og døgnvagtsordning.

Hvad skal du lave?
Du vil indgå i et kompetent team med mennesker med hhv. håndværks- og maskinmesterbaggrund. Teamet sørger for drift og vedligehold af alle fjernvarmeanlæg i DIN Forsyning. Du vil møde en bred vifte af opgaver, som du skal løse for at sikre, at vores kunder har en stabil varmeforsyning.

Konkrete opgaver er fx:

 • Sikre optimal drift af fjernvarmeanlæg og -net
 • Håndtere hændelser på anlæg, enten selv eller i samarbejde med andre
 • Planlægge, koordinere og udføre vedligehold på anlæg
 • Udarbejde og vedligeholde SOP’er, driftsprocedurer mv.
 • Indgå i vagtordning

Hvem er du?
Du har en håndværksmæssig baggrund med god forståelse for el. Du er fx uddannet elektriker, automationstekniker eller lignende og har gerne kedelpassercertifikat. Det kan være, du har arbejdet med el på større tekniske anlæg fx indenfor industri, offshore eller på et skib.

Desuden har du:

 • Kendskab til og forståelse for procesanlæg, f.eks. med baggrund i kraftværk, offshore produktion, fjernvarmeanlæg eller lignende
 • Kompetencer indenfor sikkerhed, f.eks.:
  • Generel sikkerhedsforståelse indenfor arbejdsmiljø og proces
  • El-sikkerhed (L-AUS mv.)​
 • Kendskab til drift og teknik indenfor fx kedler og fjernvarmesystemer

Du er nysgerrig og klar til at udvikle sammen med os. Derfor skal du trives godt med at prøve dig frem, måske fejle og så prøve igen. Din kommende leder kalder den rette profil for lidt af en tusindkunstner, der altid er parat til at fikse et problem. Og så er du både selvstændig og en holdspiller, der nyder at være en del af et hold, hvor alle kompetencer tæller for at kunne drive Danmarks mest innovative varmeforsyningsanlæg.

Ansøgning
Du kan søge stillingen via formularen nedenfor. Sidste frist er den 6. dec. 2023 kl. 08:00.

Vil du vide mere?
Læs mere om stillingen under ”yderligere info” i højre side her på siden eller kontakte driftsleder Mads Timmermand på telefon 29 12 37 49.

Kom med på rejsen fra dygtige til bæredygtige 
DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber med 270 medarbejdere. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug. Tidligere var vores øverste mål sikker drift. Nu sikrer vi en stabil drift samtidig med, at vi omstiller vores forretning til at bidrage til et bæredygtigt samfund. Rejsen kræver et stærkt hold af medarbejdere, der brænder for at arbejde for en mere bæredygtig verden.

Læs mere og søg HER