Din Forsyning søger kantinekok

Din Forsyning: Vi søger en dygtig kantinekok eller ernæringsassistent, der i tæt samarbejde med vores køkkenassistent kan forestå den daglige drift af DIN Forsynings kantine i Esbjerg.

Hver dag spiser omkring 100 medarbejdere og gæster i vores kantine. Det er sulte håndværkere, kontorfolk med hang til gode salater og kolleger med mod på at smage nye retter. Sammen med vores køkkenassistent skal du sørge for produktion, menuplanlægning, egenkontrol, rengøring, opvask, kundeservice, mødeforplejning og varebestilling – kort sagt alt, hvad der hører til en moderne kantine.

 

Hvad skal du lave?
Kantinen og det tilhørende køkken bliver dit domæne, hvor du sammen med vores køkkenassistent får ansvaret for at planlægge, indkøbe og tilberede dagens udvalg af morgenmad, frokostbuffet og mødeforplejning. Du vil få kolleger, som vil assistere med mødeforplejning og opvask.

Du kommer til at håndtere forskellige opgaver både indenfor det kolde og det varme køkken, og du får ansvar for, at køkkenet lever op til gældende fødevaresikkerhedsbestemmelser.

Vi er en flok meget forskellige mennesker med mange forskellige ønsker og livretter. Så det er vigtigt, at du har lyst og evner til både at lave solid kost og lækre salater.

 

Hvem er du?
Du er uddannet kok eller ernæringsassistent og har nogle års erfaring, gerne fra en lignende stilling.

Med vores 2030-strategi arbejder vi på at gå ”fra dygtige til bæredygtige”, og det skal naturligvis også afspejle sig i vores kantine. Derfor er det vigtigt, at du både brænder for og er god til at sikre, at ressourcerne bliver brugt mest optimalt, og at klima og bæredygtighed bliver tænkt ind i videst muligt omfang, når du planlægger kantinens menu. Desuden har du selvfølgelig helt styr på hygiejnen.

Som person er du imødekommende og udadvendt, og det er naturligt for dig at arbejde tæt sammen med andre. Du er en holdspiller, der kan lide at være en del af et fællesskab, og du hjælper gerne til dér, hvor der er behov for det. Samtidig kan du handle selvstændigt og har en god evne til et prioritere.

Du har en vis naturlig autoritet, og den får du brug for, når du møder forskellige krav til menuens sammensætning. Nogle gange kan det være, du er lydhør overfor nye forslag, mens du andre gange venligt men bestemt giver udtryk for, at ønskerne ikke kan opfyldes.

 

Ansøgning
Du kan søge stillingen via formularen nedenfor. Sidste frist er den 20. november kl. 08.00.

 

Vil du vide mere?
Læs mere om stillingen under ”yderligere info” ude i højre side, eller kontakt Jacob Lorenzen Plet, afdelingsleder i Facility Management, på telefon 74 74 75 43.

 

Kom med på rejsen fra dygtige til bæredygtige
DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber med 280 medarbejdere. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug. Tidligere var vores øverste mål sikker drift. Nu sikrer vi en stabil drift samtidig med, at vi omstiller vores forretning til at bidrage til et bæredygtigt samfund. Rejsen kræver et stærkt hold af medarbejdere, der brænder for at arbejde for en mere bæredygtig verden.

Læs mere og søg HER