Drøm og tag noter…!

Nå! Jeg skal jo ha’ taget hul på klummerne i dette år 2022, men sandheden er, at jeg er lidt tom for ideer…

Jeg gider simpelthen ikke skrive om, hvor åndssvagt træt jeg er af Corona, og hvor endnu mere træt jeg er af alle dem, der deler møg ud, der ikke passer – og jeg er også træt af dem, der som selvudnævnte videnskabsmænd skal larme på Facebook – og i det virkelige liv – om deres stik eller ikke-stik. Og deres bare overarme med plaster på! #ertræt  – Derfor gider jeg ikke give det mere spalteplads. Det får rigeligt fokus i nyhederne…!

Så overvejede jeg kort at skrive om nytårsforsætter. Men jeg ryger ikke, så det kan jeg ikke stoppe med. Jeg kan derimod fortælle om de kalorier, jeg ikke skal have her i januar, men det er da også lidt kedeligt at tale om. Eller måske skulle jeg sætte fokus på motion? Men da min status er noget med et kedeligt løbebånd i et træningscenter et par gange i ugen er det egentlig heller ikke hverken charmerende eller ophidsende at formidle en masse om, vel? Og  nej, jeg kommer aldrig til at have ambitioner om broløb  eller sådan noget… Jeg kunne begynde at vinterbade? (NEJ tak!) Eller lære italiensk…? (Gad godt, men er vist blevet for utålmodig gammel). …Det er vanskeligt, det her.

Så kan jeg jo også skrive om vejret. Det er da noget værre noget, det her vintervejr. Nøj det var glat forleden aften – pas lige på derude – det der islag og isslag kan komme BUM lige pludselig altså!

… eller… hvad med fokus på de overordnede visioner for 2022? Jeg besluttede nytårsaften, at 2022 skal blive et dejligt år. Vi skal være bedre til at sætte pris på alt det glade og lækre. Hvis vi ikke må rejse, jamen så nyder vi da sommeren i vores eget smukke land – holder en stak havegilder og drikker en masse bobler og skåler med naboen over hækken… hvis vi må tage til koncerter, så skal vi det! Afsted og støtte kulturlivet og skråle med fra bænkene med plastikkrus i hånden. Vel skal vi det. Og vi skal hylde ungdommen og lade dem larme ind imellem. Og råbe hurra, når mundbindet atter må falde og glæde os over det.

Mal en væg og forær sig selv en buket blomster. Giv en gave til en du holder af. Put dårlig karma i glemmekassen og se fremad – fortiden kan du ikke ændre, men fremtiden skaber du selv! Den er din. Sæt dit fokus, der hvor det giver positiv mening!

Det er så vigtigt at have noget at se frem til. Midt i vintermørket, vinterkulden og de langhårede nyheder på TV. Find noget rart frem, du VIL i år og planlæg. Drøm og tag noter.

Jeg er fx i fuld gang med at planlægge en havefest, og selv om mine piger smiler af mig (læs: fniser) så VED jeg, at det bliver til noget – i en eller anden form.

Lad os VILLE OPTIMISMEN i 2022…