Drømmer du om at sove godt?

Søvn & Miljø Esbjerg: Vi er eksperter i senge og madrasser

Hos Søvn & Miljø har man en meget enkelt målsætning om at få kunderne til at sidde og ligge godt. Søvn & Miljø er ikke bare en webshop, det er også en specialforretning med beliggenhed i Esbjerg. Den målsætning prøver man hver dag at leve op til med det store udvalg af elevationssenge, boxmadrasser, continental senge, sovesofaer, springmadrasser og hvilestole.

Man har en stor passion og viden om senge, og en ligeså stor passion for at hjælpe kunderne. Derfor er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til butikken, hvis du har senge- og madrasrelaterede spørgsmål.
Stort udvalg af elevationssenge, boxmadrasser, continental senge, sovesofaer, otium stole mm.

Hos Søvn & Miljø vil du opleve et stort udvalg af elevationssenge, boxmadrasser, continental senge, sovesofaer og mange flere typer senge og madrasser.

Udvalget er stort og sengene og madrasserne findes i forskellige prisklasser og kvalitet. En elevationsseng er den optimale seng, hvis du nyder en god bog før sengetid eller ligger i sengen og ser fjernsyn. I butikken finder du ligeledes også boxmadrasser, en af de mest populære sengetyper i Danmark, og med god grund. Komfort og simplicitet er nok det vigtigste man kan sige om en boxmadras. Det er bare en god seng, intet mindre, intet mere.

Ligeledes har butikken continental senge, enkle, komfortable og æstetiske senge. En continental seng er ikke bare en seng, den er som regel også det flotteste møbel i lokalet. Design og fabelaktig søvn er i fokus når du køber en continental seng. Hvis disse valgmuligheder ikke passer dig, kan du nyde sengens komfort hele dagen med en sovesofa.

Sovesofaen er en to i en løsning, og det oplagte valg hvis du oceaner af plads. Komfort og god plads er hvad du får, når du køber en sovesofa.
Hvis du ellers ønsker at sidde komfortabelt, bør du undersøge det store udvalg af otium- og hvilestole. Butikken byder på mange lænestole af høj kvalitet, med sublim komfort. Hvis du ønsker den ypperste komfort har vi også et flot udvalg af komfortable vandsenge.

Søvn og Miljø forhandler nogle af de bedste mærker inden for senge og hvilestole. Butikkens store udvalg tæller mærker som vores Dunlopillo senge, Jensen senge, BBC, Vision, Balance-stole og Otiumstole.

Derfor skal du vælge Søvn & Miljø

Hos Søvn & Miljø har finder du altid markedets bedste priser, kombineret med nogle lækre senge og stole af høj kvalitet. Desuden har butikkens sælgere op til 25 års erfaring indenfor møbler og senge. Man gør desuden alt for at uddanne personalet, så de kan hjælpe dig bedst muligt, og sørge for at du får den rigtige seng eller hvilestol.

Kundeservice er den største prioritet, og det håber man i butikken, du kan mærke. Hos Søvn & Miljø bestræber man os på at give alle kunder i webshoppen den samme gode kundeservice som i den fysiske butik. Man ønsker, og prøver på at få, en god dialog med alle kunder.

– Vi ønsker kort og godt at finde ud af, hvad du har behov og brug for i din nye seng, og bruge vores ekspertise til at hjælpe dig. På den måde har vi forhindret mange dyre fejlkøb, og det håber vi også vi kan i fremtiden, lyder det fra de gæve medarbejdere, du møder i butikken i Esbjerg.

Hvis du skal ud og købe en ny seng, og ikke er helt sikker på, hvad du har brug, skal du endelig tage kontakt til Søvn & Miljø. De er her for at hjælpe. Du kan både kontakte dem på e-mail og pr s telefon. Mailen er sovnogmiljo@live.dk og telefonnummeret er 75151600.

SE MERE HER