EP VALG: “Fordi fred betyder alt!”

Steen Holm Iversen, områdets lokale kandidat til EU-Parlamentet.

Han lægger ikke skjul på, at det kommende kommunalvalg egentlig stod – og stadig står – øverst på listen over VIGTIGT i kalenderen. Men efter at være blevet opfordret hele tre gange, lykkedes det Det Konservative Folkeparti at få den lokale politiker overtalt til at stille op til det kommende valg i juni.

– Jeg har faktisk aldrig før været så bekymret for hele verdenssituationen, som jeg er nu, og det er det, der er drivkraften til mit kandidatur, siger Steen Holm Iversen. Og på hans flyer er det da også forsvar og sikkerhed, der står øverst. Vi har mødt Steen til en snak om det, der i dag er Dagens Danmark – og Dagens Europa. Lyt med i indslaget nedenfor – og husk at sæt dit X d. 9. juni.

Min vej til Bruxelles:
Europa står i en skæbnestund efter Ruslands fuldskala invasion af Ukraine. Det har aldrig været vigtigere at værne om Europas og Danmarks sikkerhed, selvstændighed og frihed. Det er det, der driver mit kandidatur. Jeg er 59 år gammel og far til to. Til daglig bor jeg i Varde og har arbejdet i forsvaret siden 1985. Jeg har siddet i Varde byråd siden 2018.

I de kommende 5 år skal kampen for fred og frihed udkæmpes i Bruxelles.

Vi skal stå fast overfor Rusland og ikke bøje af over for Kinas forsøg på at kue Europa og skabe en strategisk afhængighed.

Europa skal gøre sig fri af sine kinesiske bånd og frygt for Rusland. Vi skal forsvare det internationale system, hvor vi følger reglerne og ikke løser konflikter ved brug af militær magt eller fordækte cyberangreb. Vi skal dog gøre det klart, at vi, som vi altid har været, er klar til at stoppe enhver trussel mod den internationale samhørighed. Uoverensstemmelser må og skal kunne løses via de internationale domstole og med diplomati

Jeg og min generation har nydt friheden og globaliseringens muligheder i vores tid. Det skal vi være parate til at forsvare for dem, der kommer efter os.

Lyt med her – det er, hvad jeg mener og står for: