Fejr foråret: Påske på Arnbjerg Pavillonen

Oplev Påskefrokost som aldrig før hos Arnbjerg Pavillonen

Denne påske, fra 25. marts til 1. april inviterer vi jer til at deltage i en særlig kulinarisk fejring på Arnbjerg Pavillonen. Vi har omhyggeligt sammensat en share food-menu, som byder på det bedste fra lokalområdet og vil blive serveret i tre omgange.

Vores påskefrokostmenu er en hyldest til lokalområdets friske råvarer og traditionelle smage. Med ingredienser som friske æg fra Kathrinelund, smagfuldt lam fra Varde Ådal og udsøgte oste fra Enghavegaard, er hvert måltid en unik oplevelse, der afspejler regionens kulinariske arv.

Vores påskefrokost er tilgængelig hver dag i denne særlige uge, fra kl. 11.00 til 21.00. Det er den perfekte mulighed for at samles med familie og venner og nyde en afslappet, men alligevel udsøgt, spiseoplevelse.

Book dit bord nu for at sikre en plads til denne fortryllende og smagfulde påskefrokost. Vi ser frem til at dele glæden og smagene af påsken med jer på Arnbjerg Pavillonen.

Menuen indeholder 

Æg fra Kathrinelund med Grønlandske rejer, cherry tomater og karse.

Graved laks med æggestand,  rævesauce og agurk

Stegte sild med syltede løg, æbler og dild

Franskbrød og hjemmelavet rugbrød samt smør

Hjemmelavet fiskedeller med remoulade og citron

Lun leverpostej med bacon og svampe

Lammeragout med urter og kartofler

Ostebræt med 3 slags ost, sødt og sprødt

Gl. Daws æblekage

Læs mere og book HER