Fest? Så kom til den store inspirationsdag

Sædvanen tro slår Hjortshøjs Party Service teltdørene op for en spændende INSPIRATIONSDAG.

Her kan du hente tips og ideer og masser af inspiration til din kommende fest. Her vil være smagsprøver og levende musik, og en række  gæsteudstillere, der kan hjælpe dig et skridt nærmere din drømmefest.

– Det plejer at være en super hyggelig dag, og lige nu er der jo mange, der planlægger konfirmation, og inden vi får set os om, er det studentergilderne, der fylder kalenderen, smiler Lone Hjortshøj.

Der vil blandt andet være besøg fra Varde Fadøl, Varde Engroslager, Mr. Bechsgaard, Belle Robe, Park By Hair og Mette Maria fra Hofmannsgaard; og så kommer der såmænd en rigtig Gin-vogn. man bør opleve. Og Acustic Corner sørger for lækker stemningsmusik.

Der er også mulighed for at deltage i konkurrencer med flotte præmier, på dagen.

Sæt x d. 3. marts 10-15

 

DU er også inviteret:

Traditionen tro, kan du komme og suge masser af inspiration til dig, når vi åbner op for vores Inspirationsdag 3. marts fra kl. 10 – 15.
Kom og duft, se, føl, mål – ja lige hvad du har brug for til at arrangere din fest.
Hele dagen vil vores ansatte være klar til at hjælpe dig med at arrangere din næste fest og besvare alle former for spørgsmål.
Der vil være smagsprøver, masser af inspiration at suge til sig og mange eksterne udstillere med deres speciale og produkter.
Vi glæder os til at se dig 3. marts 
Mange hilsner Lone og Jens

 

Arkivfotos: