Festuge i Blåvandshuk Svømmeklubs Svømmeskole

Svømmeskolen i Blåvandshuk Svømmeklub har i uge 6 lavet et arrangement, hvor alle børn i Svømmeskolen kunne invitere en ven med, som ikke allerede går til svømning. Det har været en stor succes, flere end 80 venner blev inviteret med og det har betydet, der i alt har været omkring 250 børn til svømning i uge 6.


Der blev badet, svømmet og leget i hele svømmehallen samt badelandet, så der var rig mulighed for at prøve de forskellige ting af.
Efter svømning blev der delt saftevand, frugt og popcorn ud, alt sammen sponsoreret af SuperBrugsen i Oksbøl. Derudover har Skovmusens Venner lånt os deres popcornmaskine. Ingen fest uden balloner og dem havde flere lokale virksomheder været så venlige at sponsorere. Stor tak til Shell, Park Haire & Care, Oksbøl Autoservice, Esmark, Sydbank & Jyske Bank m.fl. Stor tak for alt støtten til vores arrangement, det har været en kæmpe hjælp.
Blåvandshuk Svømmeklub, håber selvfølgelig at alle børn samt deres forældre, har haft nogle gode timer i svømmehallen og vi håber der kommer en masse nye svømmere til den kommende sæson.
Der skal også lyde en stor tak til alle de frivillige i klubben, som har været med til at gøre alt dette muligt, uden dem havde det aldrig lykkedes at få arrangementet gennemført.
Til de børn der ikke kan vente med at komme i gang med at svømme, er der enkelte pladser på nogle af svømmeholdene, så der er mulighed for at gå til svømning resten af sæsonen og dermed sikre sig en plads til næste sæson, som starter op til september. Tilmelding foregår på www.bskswim.dk