Fodbold: Varde fandt rytmen

På forhånd havde Varde IF Elites træner, Søren Pallesen, før dagens kamp håbet på, at danmarksserieholdet igen ville finde rytmen.
Med en intakt trup, var spillerne i hvert fald sat op til kamppen mod Taastrup FC på Sydbank Stadion.

Taastrup havde bolden mest i det første kvarter, men da Varde fik den første chance, scorede Mathias Backs.

SE MÅLET:

Taastrup sad stadig på meget af spillet uden dog at komme til nogle chancer.
To minutter før pausefløjtet, trådte målscorer Mathias Back forkert på foden og vred om på anklen.
Med store smerter måtte han forlade banen.

I 1. halvlegs overtid lykkedes det så Mads Falk Knudsen at puffe bolden over målstregen til pausestillingen 2-0.

En halvleg hvor Varde fuldt ud udnyttede de chancer holdet fik.

Vardes første målscorer Mathias Back blev skadet i 1. halvleg og måtte se resten af kampen med en ispose på den hævede ankel. Foto: Kim Schou

2. Halvleg
Bolden var knap nok givet op, før Varde fik lukket kampen.
Dogan Özcelik scorede til 3-0 efter 47 minutter og dermed var kampen i realiteten afgjort.

Varde fik mere spil og også enkelte chancer.
Blandt andet headede Emil Rindom Hansen på overliggeren.

SE CHANCEN HER:

Vardes målmand Sune Nissen havde ikke det store at se til, men diskede alligevel op med en flot redning og en god fodparade mod slutningen af kampen.

Det var derfor også en tilfreds Vardetræner, Søren Pallesen, som GoVarde.dk talte med efter kampen:

SØREN PALLSEN, VARDE TRÆNER:

Efter de 90 minutter kunne Varde lade jubelen slippe løs. En vigtig 3-0 sejr var i hus.