Føtex Varde: Bestil kage til festen og fødselsdagen

Leder du efter den perfekte kage til en særlig lejlighed? Hos føtex ud af huset kan du bestille kager til fest, en varm sommerdag og som overdådig dessert. Det kan både være sjove kagemænd, men du kan naturligvis også prøve de luksuriøse kager.

Og selv hvis du bare gerne vil prøve kagerne uden nogen særlig anledning, så laver vi dem naturligvis også til dig. Du behøver hverken tænke på bagning, bunde, creme eller overtræk – vi klarer det hele, så du kan koncentrere dig om at nyde dagen.

I en travl hverdag har du måske sjældent overskud til at bage kage, når du selv eller børnene eksempelvis har fødselsdag. Her har vi den oplagte løsning til dig, så du er sikret en velsmagende dessert, uden at du selv behøver hoppe i køkkenet for at lave den. Du kan nemlig nemt bestille kager til festen online hos os.

Vi går meget op i at smagen altid er den samme, så den rammer vores egne høje standarder – på den måde sikrer vi, at du altid får det bedst mulige resultat. Det vil også sige, at vi er eksperter i at lave lige netop vores kager. For dig betyder det en delikat og koncentreret smagsoplevelse. Hver gang.

Køb nemt din kage online

I Danmark er der stor tradition for, at vi nyder et dejligt stykke kage, når noget skal fejres, eller når vi bare gerne vil hygge sammen. Hos føtex ud af huset har vi derfor altid friskbagte fristelser til alle anledninger. Kager er til for at forsøde tilværelsen, hvorfor den også skal være nem at få fat i. Netop dét kan føtex ud af huset gøre for dig.

For at din særlige begivenhed bliver en succes står vores egne bagere klar til at skabe alt fra smukke bryllupskager til en velsmagende kage til barnedåben.

Du kan for eksempel prøve vores populære jordbærkage. Den er sød, frisk, sprød og cremet på én gang. De dejlige kombinationer gør jordbærkagen til et stensikkert hit. Du får nemlig et sprødt lag mørdej med smørbagt mazarinfyld og kransekagemasse. På toppen er der en luftig og silkeblød vaniljecreme med masser af smagfulde jordbær.

Vores mere børne- og voksenvenlige chokoladekage kommer med den dejligste Sarah Bernhardt creme og søde bær. Den svampede chokoladekage kan du servere til både din fødselsdagreception, til den fine middag eller blot til eftermiddagskaffen. Med fokus på skøn chokolade kan du se frem til en lækker chokoladekage, hvor du ikke skal bekymre dig om andet end at spise den.

Vil du gerne bestille en kage til festen, som er en elsket klassiker? Så vil du højst sandsynligt blive populær med vores luksuriøse othellolagkage. Den smukke og velsmagende kage har en himmelsk smagsoplevelse. Forkæl din mund med både vaniljecreme, fyld af hindbær, makroner og mørk glasur. Vores erfarne bager pynter kagen med søde bær og dejlig flødeskum lavet på dansk fløde.

Gør fødselsdagen sjov med kagemænd og kagekoner

Når det gælder bestilling af kager, så er der ingen begrænsning på, hvor sjov den må være. Og hvad skaber mere smil på læberne end den klassiske kagemand og kagekone? Hos føtex ud af huset er det muligt at vælge mellem forskellige former for bunde og med eller uden slik.

Du kan bestille kagemænd eller kagekoner lavet på:

Ønsker du det, er det også muligt at få et marcipanbånd på kagen med en personlig tekst på. For os er det lige meget, om fødselaren fylder fem år eller 50. En kage med slik og glasur smager bare godt, uanset alder.

Det vigtigste for os er at skabe en fødselsdagskage, du vil kunne lide. Vi tager hensyn til mange behov, så vi kan gøre kagen helt perfekt for dig. Sammen med gode råvarer og den rette konsistens skaber vi himmelske mundfulde, som dine gæster vil elske.

Du kan også bestille kager speciallavet efter dine ønsker

Søger du noget personligt, så kan din lokale føtex også vejlede dig til den perfekte speciallavede kage. Hvis du eller en, du har kær, skal fejres med manér, så hjælper vi med at gøre festen mindeværdig.

Hos os er du med til at bestemme, hvordan kagen skal tage sig ud, og hvad der skal være i den. Måske drømmer du om en dåbskage med fondant, mousser og chokoladestykker? Eller vil du gerne bestille en smuk kage til dit bryllup, der ikke overskrider budgettet? Hør dine muligheder i din lokale føtex.

Er der særlige ønsker, kan du i din føtex også snakke med vores egen bager, som altid står klar med gode råd. Sammen med dig skaber vi en personlig kage lige efter din eller hovedpersonens behov.

Vi glæder os til at gå i køkkenet, næste gang du vil købe kage.

Vi klarer bestilling af kager hele året

Det er ikke hvert år, du skal bestille for eksempel en bryllupskage eller mad til konfirmation. Heldigvis har vi i Danmark mange højtider hvert år, og der hører naturligvis også kage til. Hvad enten du mangler noget sødt til jul, fastelavn, halloween eller bare til frokosten, så har vi flere gode bud på desserten.

Hvis du bedst kan lide vores klassiske jordbærkage med smag af bær og mørk chokolade, så laver vi det. Vil du hellere blive fejret med en kagemand af hindbærsnitte med en sprød mørdej? Så er det selvfølgelig sådan en, du skal have.

Uanset om du vil have en kage til festen eller bare vil fejre livets små glæder, så vil vi hos føtex ud af huset gerne hjælpe til. Du vælger blot hvilken kage, du vil have fra vores udvalg, og hvor mange du vil have. Så sørger vi for resten.

Næste gang du skal have gæster, kan du altså gøre det nemmere for dig selv ved at bestille kage hos føtex ud af huset. Du er velkommen til at gøre det direkte her på siden eller i din føtex.

Find din lokale føtex lige her, og bestil kager i dag.