Han har været vidt omkring, Marc Oehlenschlæger , der er uddannet kok, men nu er han tilbage i Varde. Fordi det er her, han vil være.
– Jeg bor i Varde, og det er jeg glad for, og derfor vil jeg på min egen måde også gerne være med til at give noget til byen. I dette tilælde rigtig god mad.
Marc sætter en ære i at præsentere de enkelte retter, så de tager sig ud som kunstværker – helt i tråd med stedet, hvor han er ansat. Om det er inspirationen fra kunsten i Varde Garten eller en dyb passion for mad og anretning i det hele taget… måske begge dele? Én ting er sikkert, Marc vil servere ordentligt mad der smager og er smukt serveret, fordi som han siger – man spiser også med øjnene.
Og Marcs egen favoritspise – det er dådyr, naturligvis smukt både tilberedt og anrettet. Og gerne med kantareller.
– Det er ganske tilladt at slippe kreativiteten fri her i det glade køkken, og det gør vi – jeg jeg tror, det smitter af på hele jargonen. Vi arbejder godt sammen her i køkkenet Von Lügenhals, og hvis man smager efter, så sidder den gode stemning også i menuen, smiler Marc Oehlenschlæger .