Fra outlet til forår hos Boutique Sanne

”Man kan jo lige så godt gribe muligheden, når den er der…”

Ordene kommer fra Sanne Andreasen, der driver modebutikken Boutique Sanne i Kræmmergade i Varde. Da Black Friday nærmede sig, var Sanne ikke i tvivl om, at der skulle ske noget ud over det sædvanlige.

– Vi har så gode og loyale kunder her i butikken, og det sætter vi rigtig stor pris på, og derfor vil vi gerne give en ekstra oplevelse, så vi lejede lokalerne ved siden af butikken og slog dørene op for et outlet-butik, smiler Sanne.

Og at det skulle være en lidt en luksusudgave en af en outlet, var indehaveren heller ikke i tvivl om.

– Jeg er ikke så god til, når det bliver for rodet, så vi indrettede butikken som en spændende tilbudsbutik, hvor man sparer minimum 50%, og kunderne tog bare så godt imod det fra første dag. Vi har faktisk haft rigtig travlt derinde, fortæller Sanne, der alligevel lukker ned for outlet-delen d. 29. januar.

– Jeg vil ikke udelukke, at jeg gør det igen på et tidspunkt, men nu handler det om at få lavet en god slutspurt i outletafdelingen og så herefter få fokus på foråret, slutter Sanne, der løfter sløret for, at der allerede nu er begyndt at dufte en lille smule af forårsvarer i butikken.

 

Frem mod d. 29. januar vil der være ekstra gode tilbud i Boutique Sannes Outlet butik, så følg med på Facebook, hvor de dagligt lægger nyheder og tilbud op.