Fra praktikplads til elevplads

Tilfældigheder kan af og til føre rigtig gode historier med sig, og der er Sander et glimrende eksempel på.

Sander Frausig Mortensen var i tvivl om sin fremtid. I hvilken retning han skulle bevæge sig med hensyn til job. Efter en samtale ved Jobcenteret i Varde blev Sander enig med sig selv om at prøve kræfter med en hverdag i føtex Varde, hvor han for et halvt år siden startede som praktikant i frugt- og grøntafdelingen.
– Jeg tænkte, det kunne være spændende at se, om det var noget for mig; jeg havde ingen erfaring med området, men ville gerne lære, fortæller Sander, der nu et halvt år senere er blevet tilbudt en elevplads.
– Det giver mening for mig, jeg er meget glad for at være her i varehuset, så jeg er virkelig glad for, at jeg nu skal starte som elev.

Service- og personalechef, Monica Kristensen, er glad for, at Sander har takket ja til lærepladsen: Da Sander startede i føtex, virkede han lidt genert, men samtidig som en ung mand med mod på at prøve nye udfordringer. Og nu et halvt år efter kan vi, der er omkring ham, konstatere en meget synlig udvikling. Der er ikke meget generthed over Sander længere, smiler Monica.

Noget af det, der vejer tungt i beslutningen om at starte en læreplads op, er forholdet til kollegerne.
– Vi har det så godt her i huset. Jeg har mange virkelig gode kolleger, og samarbejdet er rigtig godt; jeg glæder mig altid til at komme på arbejde, lyder det fra Sander Frausig Mortensen, der inden længe kan skifte sit navneskilt ud fra praktikant til elev.