Har du prøvet med en rigtig madkasse?

Er du også træt af at stå med hovedet i køledisken i det lokale supermarked og føle dig helt idéforladt? Og ender du også med at ty til pasta med kødsauce og svensk pølseret 3 ud af ugens 7 dage? Er det rent ud sagt svært at finde på varieret, spændende og sund mad at sætte på bordet til familien i en travl hverdag? Så er der heldigvis masser af muligheder for at få både hjælp og inspiration. Løsningen – eller en del af den – er måltidskasser. En enestående mulighed for både at gøre hverdagen nemmere og ikke mindst mere smagfuld. Ganske enkelt.

Spar tid med en måltidskasse

Med en måltidskasse får du nemlig ganske enkelt en kasse med mad til et fastlagt antal måltider. Kassen kan både indeholde udvalgte råvarer til forskellige retter, der skal laves mere eller mindre fra bunden. Men den kan også bestå af helt eller delvist tilberedte retter, der kun kræver et minimum af tid i køkkenet for at kunne servere. Fælles for dem alle er, at de bliver leveret lige til døren! Og du bestemmer selv om du vil have mad til 1, 2 eller flere og om der skal være til hele ugen eller blot et par enkelte dage. Du kan altså skræddersy netop din måltidskasse lige som det passer dig allerbedst.

350.000 har allerede set idéen

Synes du det lyder fristende? Så er du ikke alene. Undersøgelser viser nemlig at der er allerede er mere end 350.000 danske husstande der i dag får leveret sådanne måltidskasser. Og tallet er stigende. Det samme er antallet af udbydere. Hvor der for 10 år siden blot var nogle få pionerer på området, er der i dag mere end 30 forskellige leverandører at vælge i mellem. Og kigger vi ned i de enkelte kasser, så findes der et godt stykke over 400 forskellige måltidskasser. Spækket med nye retter, spændende råvarer og ikke mindst muligheden for at spare tid på indkøbene.

Det er RetNemt!

Til gengæld behøver du ikke spare på smagsoplevelserne! For der findes måltidskasser for stort set enhver smag. Hvad enten du er vegetar eller elsker kød. Om du helst vil spise klassisk eller stærkt. Økologisk eller vegansk. Der er også måltidskasser der har specialiseret sig i fisk eller fremmede køkkener. Det er bare at vælge! Nogle af de ”madkasser” der er blandt de mest kendte og populære er måltidskasser fra RetNemt. Udgangspunktet for disse måltidskasser er velkendt for de fleste. For hvem af os har ikke måtte forholde os til det evige spørgsmål: ”Hvad skal vi have at spise?” Med disse måltidskasser er der i hvert fald et svar på det nogle af ugens dagen. Og så tager det ikke meget mere end en halv times tid at tilberede. Så er der mad på bordet!

Få maden serveret lige ved døren

Mange mennesker har fået øjnene op for måltidskasser. Og med god grund. For det gør hverdagen lidt lettere, ikke at skulle finde på spændende aftensmad dag efter dag. Det hele bliver nemlig stort set serveret lige ved hoveddøren. Du bestemmer selv på hvilke dage – og hvornår du vil pakke det ud. For det kan holde sig i adskillige timer i de særlige kølekasser. Blot endnu en god grund til ikke at få stress over aftensmaden!

 

 

/Sponsoreret artikel