Hjortshøjs Party Service inviterer til stor inspirationsdag

Traditionen tro kan du komme og suge masser af inspiration til dig, når Hjortshøjs Party Service åbner op for Inspirationsdag næste søndag d. 19. marts fra kl. 10.00 – 15.00

– Kig indenfor og tag en masse ideer med hjem til din næste fest – det bliver rigtig hyggeligt, smiler Lone Hjortshøj, der har ikke færre end 12 udstillere med, her i blandt Vinspecialisten, Mr. Bechsgaard, Jorn Design og mange flere, der kan hjælpe dig med at din fest bliver noget ganske særligt.
(Artikel fortsætter under foto)
Stadig lige så efterspurgt som for 30 år siden… helstegt pattegris med alt det, der hører sig til. Det er noget af det, du kan bestille fra Hjortshøjs Party Service.
– Hele dagen vil vores ansatte være klar til at hjælpe dig med at arrangere din næste fest og besvare alle former for spørgsmål. Det kan være, du skal holde rund fødselsdag til sommer – et forårsbryllup? Eller måske er det konfirmationen, der lurer om hjørnet. Unaset, så hjælper vi gerne med hele pakken – ja det er faktisk kun gæstelisten, du skal have styr på, griner Lone.
Gå ikke glip af dagen, der altså byder på smagsprøver, masser af inspiration at suge til sig og mange eksterne udstillere med deres speciale og produkter.

Vi glæder os til at se dig 19. marts hos Hjortshøjs Party Service Jeppe Skovgaardsvej 7 i Varde.