Job- og uddannelsesmesse: Kvickly Varde åbner op for utallige muligheder

På udkig efter dit fremtidige job, praktiksted eller studie? Så var muligheden der mandag aften, og det havde lokket mange unge og deres forældre til Campus i Varde.
Her kunne 8., 9. og 10. årgang høre om deres mange muligheder på job- og uddannelsesmessen.
Lokale virksomheder, som måske kan blive den kommende arbejdsgiver eller det perfekte sted for din praktik, stod klar med masser af information.

På en af standene kunne du hilse på Kvickly Varde. Her stod souschef Morten Stig Krabbe og bagermester Uffe Georgsen klar til at fortælle om de mange muligheder, der er for unge i varehuset.
–  Lige nu har vi blandt andet fokus på en kampagne målrettet 13-15 årige, fortæller Morten Stig Krabbe og uddyber: Der er nogle andre krav for de helt unge på arbejdsmarkedet, blandt andet med hensyn til timeantal, og det tilpasser vi naturligvis. Vi inviterer altid forældrene med til informationsmøde, når vi ansætter de helt unge mennesker. Og så gør vi alt for, at de unge får en super positiv start på arbejdslivet. F.eks. sætter vi dem sammen i teams, hvor der er andre unge, de kan sparre med. Når de så fylder 15-16 år, vil vi meget gerne vejlede dem i, hvor de fordybe sig – det kan være i bagerudsalget, kasselinjen eller noget helt andet. Og igen er der rig mulighed for at få en elevplads i varehuset, fortæller souschefen, der opfordrer unge der kunne have interesse i at få et fritidsjob eller høre mere om uddannelsesmulighederne til at tage kontakt.

– Hold særligt godt øje med vores facebookside i slut oktober/start november hvor vi åbner op for at modtage ansøgninger til vores nye ungeteam i 2024!

Vi vil være den bedste første arbejdsplads
– Mulige arbejdsopgaver:
– Anvende almindelig palleløfter
– Trimme udstillinger
– Arbejde ved flaskebåndet
– fejning af lager
– Betjening af kasser
– Sætte varer på hylder, som maksimum vejer 5 kg
– Trimme mælk
– Hjælpe vores kunder med at finde varer
– Yde en ekstra god kundeservice

– Vi er klar til at tage imod dig!

” I Coop hjælper vi dig med den helt rigtige start på arbejdsmarkedet. Vi står klar til at vise dig, hvor lærerigt og sjovt, det kan være at arbejde. Du får lov at prøve kræfter med afvekslende opgaver i butikken, så du aldrig kommer til at kede dig. Du får også mulighed for at arbejde sammen med andre unge på din alder.”
–  Morten Stig Krabbe

Kontakt:

Morten Stig Krabbe
Souschef – Kvickly Varde
Foreningen Kvickly Varde
Mobil: 28911961
Mail: Morten.stig.krabbe@kvickly.dk