Jutlandias helte. Mød forfatteren Mich Vraa på Varde Bibliotek

Jutlandias helte. Mød forfatteren Mich Vraa på Varde Bibliotek onsdag den 3.11. kl. 19 eller følg foredraget hjemmefra

Mich Vraa koketterer højlydt med, at han fik 03 i historie til studentereksamen. Ironisk nok har han de seneste år velfortjent vakt stor bevågenhed med netop historiske romaner med forbilledlige tidsbilleder.

Kim Larsens sang om Jutlandia er allemandseje. Alligevel ved de færreste danskere, hvor stolte danskerne egentlig bør være.

Mich Vraas og Jesper Bugge Kolds medrivende roman ”Pigen fra det store hvide skib” er en velfortjent hyldest til de dygtige og idealistiske sygeplejersker på hospitalsskibet.

Den traumatiserede operationssygeplejerske Molly har mange grunde til udlængsel og bliver en af heltinderne i skibets humanitære indsats under Korea-krigen. Ombord på skibet får hun og en sympatisk førstestyrmand hurtigt et godt øje til hinanden. Oprindelig er opgaven udelukkende at behandle sårede FN-soldater, men det bliver snart umuligt at ignorere civilbefolkningens lidelser. Blandt dem er flygtningepigen Yun.

FAKTA:

Varde Bibliotek, Salonen onsdag den 3.11. kl. 19. Billetpris 50 kr.

Foredraget livestreames, så du kan også vælge at følge med hjemmefra. Du skal blot bestille billet på bibliotekets hjemmeside senest klokken 12 dagen før. Billetpris for hjemmestreaming 20 kr.