Kære vrede mennesker – slip tastaturet og tag til vælgermøde

Jeg skal fatte mig i korthed:

Lige om ganske få øjeblikke er der kommunalvalg. Alle medier er fyldt til bristepunktet af læserbreve, valgvideoer, valgannoncer osv.

Fordi der er valg lige om lidt!

MEN det betyder også, at vi er mange, der skal sidde og se på gnavne menneskers tastaturvrede kommentarer. Hold nu op. 

Der er knap 100 kandidater opstillet i Varde Kommune. Lige knap 100, der har kastet sig ud i en valgkamp, hvor de med sikkerhed ved, der er højrisiko for både grill, svits og stegning på de sociale medier.

Lige knap 100 mennesker, der alle ønsker at bidrage med det bedste, de kan, til kommunen og dens borgere. 

Bevares, man kan med al sandsynlighed ikke være enig med dem alle, men fælles for dem er, at det er velmenende mennesker, der ønsker at bidrage positivt! Og som alle utvivlsomt gør et stort stykke arbejde.

STOP de mavesure kommentarer – sluk for din pc eller læg telefonen fra dig, hvis du kun har i sinde at støde og tilsvine andre.

I den kommende tid vrimler det med tilbud om at deltage i vælgermøder – tag afsted – stil kandidaterne dine spørgsmål. I stedet for at sidde som en anden kujon og taste svineri på Facebook.

Der er i øvrigt også en helt masse fantastiske tilbud indenfor foreningslivet i kommunen – måske du bare trænger til at få lidt adspredelse. Fordi – det ER spild af god energi at taste løs på den modbydelige måde.

Du er, hvad du skriver – husk det. Smil for hulan, man bliver meget mere glad af det…

 

GOD valgkamp til alle de modige kandidater!