Hotel Arnbjerg lægger op til en festlig aften i det royale tegn – allerede næste fredag d. 17. juni kl. 18.30.
– Der har været meget stor interesse for H M Dronningens menu, og det har fået os til at etablere dette arrangement – og det må gerne dufte af både højtidelighed og eksklusivitet, siger John Nowak, fra Hotel Arnbjerg.
Der vil blive dækket op, som da Dronningen gæstede restauranten, det er den samme specielt sammensatte menu og de samme fine årgangsvine:
Menu
Velkomst
Havtorn og hyldeblomst drik
_______________________
Havet og skoven
Marieneret Fanølaks – 4 x ramsløg –
vilde urter – dansk Oscietra caviar – rensdyrlav
Chablis Fourchaume 1 Cru Régnard
______________________
Engen og marken
Lammemørbrad Varde Ådal – 3 x asparges – Vilstrup bacon –
små danske kartofler – skovmærkesky
Pomerol Lafleur Gazin
_______________________
Gården og klitterne
Den Hvide Dame – B7 – Sort Gjesing – Bette Kristian –
Langli syltede hyben – havtornkompot
Æbleaperitif 2013, Fjordgården, Ho Bugt
_______________________
Haven
Frisk jordbærtærte og kaffe
_________________________
Pris per person incl.
1 gl. Chablis, 1 gl. Pomerol og 1 gl. dessertvin
kun 769,-
Der vil endvidere være fortællinger om de lokale råvarer, før hver menu.
Bestillinger skal foretages til Hotel Arnbjerg – 75 21 11 00
Senest den 15. juni kl. 15.00 – det kun du kun blive en oplevelse udover de sædvanlige!
Læs i morgen på GoVarde om John Nowaks oplevelse af at være “Kongelig hofleverandør” for en dag.