#klikikkepålinksduikkekender

Hvis du ikke skynder dig at klikke på linket, napper vi 3 mio fra din konto og gør krav på din førstefødte!

Hvad hulan er det for noget, der er eksploderet de seneste år og kun bliver mere og mere mærkeligt? Hvem er de tosser, der sender den slags ud?

Jeg modtager dagligt mails om, at jeg har handlet et eller andet sted, og at min vare er forsinket og at jeg derfor skal klikke på det sædvanlige link- – – det er komplet vanvittigt, hvad jeg åbentbart har bestilt via PostNord og alt mulig nonsens, der stinker langt væk. Og nu kan jeg så forstå, at min bankrådgiver kan ringe og bede mig åbne måde dit og mit ID op, fordi en eller anden nørd har kopieret min bankrådgivers stemme.

Forleden blev jeg faktisk bekymret, da en mail dukkede på fra “Nets” – og den så altså så troværdig ud, at jeg spærrede mit kort. Indtil min kloge bogholder (sikkert fnisende) skrev tilbage, at afsender med al sandsynlighed sad mange 1000 km herfra og intet havde med Nets at gøre.

“Kig på afsender adressen!” sagde han – og jeg kunne jo godt se, den var lidt underlig – men alligevel – de er skisme dygtige, de fjolser, der fisker derude…

ØV – der er godt nok mange ting, vi efterhånden skal være opmærksomme på – men jeg har noteret mig, at man måske lige skal suse ned i sin bank, hvis noget stinker – de er altså SÅ søde til at hjælpe – og det kan AI formentling ikke finde ud af endnu – at skabe ballade i den virkelige verden… sådan rigtigt…

 

#værskeptisk #øvaltså #klikikkepålinksduikkekender