Knivstikkeri: 24-årig vardenser i livsfare

En 24-årig vardenser kæmper for sit liv efter at han søndag morgen blev stukket med en kniv i maven under en bytur i Nørresundby.

Søndag 17. april tidligt om morgenen fik Nordjyllands Politi en anmeldelse om knivstikkeri på Strandgade i Nørresundby.

Den 24-årige mand var blevet indbragt til Skadestuen i Aalborg med skader i maveregionen – formentlig efter knivstik. Hans tilstand er stadig kritisk, og det har ikke været muligt at afhøre ham. De pårørende er underrettet.

Sagen efterforskes som et drabsforsøg, og efterforskningen har indtil videre vist, at den 24-årige mand har holdt fest hjemme og i løbet af natten er taget i Jomfru Ane Gade, hvor han mødtes med nogle kammerater. På et p.t. ikke fastlagt tidspunkt forlod han sine kammerater i Jomfru Ane Gade.

Kl. 03.33 er han set cyklende over Limfjordsbroen mod Nørresundby. Han holder til højre ad Østerbrogade og videre til højre ad Havnegade. Fra Havnegade cykler han videre ad en sti under Limfjordsbroen mod Strandgade. Det tyder på, at manden her vælter eller bliver væltet på sin cykel, hvorefter der muligt opstår uro eller tumult. Det er uklart, hvad der præcist sker.

Efterforskningen koncentreres nu omkring stier og arealer under Limfjordsbroen mellem Havnegade og Strandgade. Nordjyllands Politi er derfor meget interesseret i at høre fra personer, som har set, hørt eller oplevet noget mistænkeligt eller usædvanligt i området omkring Limfjordsbroen og Strandgade i Nørresundby søndag 17. april ca. kl. 03.35, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.