Man kender det jo godt. Fredag er fredag – endelig weekend, og så kan det her med aftensmaden sagtens virke lidt trættende. Derfor lancerer Kvickly nu Menu To Go.
– Det er en opfordring fra efterhånden mange kunder, og nu skal det være, fortæller varehuschef Simon Nimb Eriksen, der glæder sig til på fredag, hvor nyheden skydes af og fremadrettet bliver et tilbud, der kører fast hver fredag.
Bag menuerne står slagtermester Kim Sørensen og leder af delikatessen, Lena Brandsborg.
– Nøgleordet er “frit valg”, der skal være noget til enhver smag, så man kan simpelthen mixe den menu, der passer til det enkelte familiemedlem, forklarer Lena Brandsborg.
Kort og godt: Vælg mellem 5 slags kød – vælg mellem 5 slags kartoffel – vælg mellem 4 slags salat. Og så kan man endvidere supplere med forret og dessert.
– Vælger man at tage hele menuen på fredag d. 30. september, altså forret, hovedret og dessert, følger der en flaske gratis vin med i købet, siger varehuschefen.
God appetit –