Lad føtex står for konfirmationsmenuen

Bestil en konfirmationsmenu til den store dag

Skal din søn eller datter snart træde ind i de voksnes rækker? Bestil en god konfirmationsmenu ud af huset. På den måde kan du spare tid på indkøb og madlavning, samtidig med at du kan byde på en velsmagende menu for gæsterne.

Med denne konfirmationsmenu fra føtex ud af huset får alle gæsterne en masse lækker mad, som både unge og voksne smagsløg vil kunne lide. Der er mulighed for at vælge mellem forskellige forretter, hovedretter, tilbehør og dessert. Du skal bare sammensætte menuen, som du ønsker den.

Vores dygtige fagfolk bruger friske råvarer og lægger en masse kærlighed i at kreere de valgte retter. Din opgave er at hente maden på det valgte tidspunkt. Du får nemme instruktioner med til de varme retter, som selvfølgelig er i varmekasser. Når du vælger catering til konfirmationen, skal du altså ikke bruge en masse energi på maden.

Vi laver indbydende mad til konfirmation

Uanset om du skal fejre konfirmation eller nonfirmation, så handler dagen ofte om mere end hvide kjoler og flotte blazere eller gaver. Maden er i høj grad også vigtig. Her er det skønt, hvis du kan slappe af og ikke skal bruge en masse timer i køkkenet. Det står vi gerne for.

Vores konfirmationsmenu består blandt andet af en dejlig forret, en velsmagende hovedret og en flot dessert som det perfekte punktum på dagen. Dermed kan du kan få mere tid til at hygge om konfirmanden, gæsterne og konfirmationsmenuen.

Skal der være en flot og mere personlig kage til festen? Forkæl gæsterne med en af vores speciallavede kager. I bestemmer, hvordan kagen skal tage sig ud, og hvad der skal være i den. Sammen med jer skaber vi en personlig kage lige efter konfirmandens behov.

Find flere festlige buffeter og menuer

Er denne konfirmationsmenu ikke noget for jer? Så har vi naturligvis andet skøn festmad at vælge imellem. Det er, hvad enten I hellere vil have tapas, en selskabsmenu eller en luksuriøs buffet med alt det bedste på ét bord. Så får både dagens hovedperson og gæster en dejlig dag omkring festbordet.

Alle vores buffeter og menuer har en fin rød tråd. Det vil sige, at hver enkelt ret ikke er valgt ud fra tilfældigheder. Og vi bruger nogle af de bedste råvarer. Hos føtex ud af huset er vi nemlig bevidste om, at madens visuelle udtryk og smage skal spille godt sammen. Så kan du være tryg ved, at kvaliteten og smagsoplevelsen er lige i skabet til festen.

 

annonce