LIVEstreaming Varde Bibliotek: TV-lægen Peter Qvortrup Geisling

Oplev hele Danmarks TV-læge i et livestreamet foredrag onsdag den 10. marts.

Peter Qvortrup Geisling har de seneste 23 år været hele Danmarks tv-læge og sundhedskorrespondent. I øjeblikket formidler han ro, håb og fakta i forbindelse med corona-epidemien.

I foredraget vil Peter indvie jer i en masse sjove og tankevækkende historier bl.a. fra TV-programmerne ‘Lægens bord’, ‘Ha’ det godt’ og ‘Diagnose søges’.

I modsætning til Peters TV-programmer bliver livet ikke genudsendt, så han vil inspirere publikum til at give livet et serviceeftersyn. Det er aldrig for sent at udleve sine drømme.

Der kommer også finurlige historier fra TV-konsultationen.

TV-lægen kommer også ind på de udfordringer, der p.t. følger i kølvandet på corona-krisen: Hvordan kan man være sammen socialt, når man fysisk er hver for sig? Hvad drømmer vi om? Hvad er den bedste kur for folk, der tror, at det hele bliver, som det var engang med ubetinget samvær, rejser rundt i hele verden, dyr og mennesker, der kan leve sammen uden at smitte?

Fakta

Onsdag den 10. marts kl. 19.00-21.00

Tilmelding til LIVEstream foredraget på www.vardebib.dk/livestreaming<http://www.vardebib.dk/livestreaming>

 

Du kan sende spørgsmål til Peter Qvortrup Geisling under foredraget. Der er et felt til spørgsmål og kommentarer på livestreaming-siden, hvor du kan skrive undervejs i foredraget. Du kan også sende en sms til tlf. 20 22 08 10.

Det er ikke muligt at få billetter efter kl. 12 dagen før arrangementet.

 

Du vil modtage bekræftelse på din tilmelding og senere vejledning i, hvordan du deltager. Vi guider dig trygt igennem forløbet.