Nu er livet igen værd at leve…

24-årige Martin Neidel Andersen fra Varde er endelig kommet på sin rette hylde.
De seneste år har været et helvede, men efter en arbejdsprøvning ved ”Revisor Sven Ankerstjerne” på Navervej i Varde, er det nu lykkedes ham at få en dejlig hverdag med noget at stå op til.
Det hele startede da han var færdig med sin uddannelse som revisor trainee. Han valgte efter uddannelsen at stoppe på sit arbejde, da det hele hurtigt begyndte at blive for meget for Martin.
– Jeg blev måske en smule stresset og fik maveproblemer. Jeg blev advaret af andre, men det hele tog til og jeg endte med en depression og måtte stoppe på jobbet.
– Julen 2015 husker jeg for eksempel ikke noget fra. Og så gik jeg ellers sygemeldt til oktober måned sidste år. Jeg var nødt til at trække stikket, fortæller Martin.
Derefter begyndte behandlinger med psykolog men også hans læge Kenneth Damgaard fra Jacobi Lægerne var en stor hjælp.
– Jeg går jævnligt til samtaler hos ham og jeg har virkeligt fået det meget bedre, tilføjer Martin.

Revisor Sven Ankerstjerne er glad for at han gav Martin chancen.
Foto: Kim Schou

Startede som barn
Martins problemer startede allerede i skoletiden.
– Jeg tror at min depression er en udløber af mange års problemer med min hud gennem skoletiden, fortæller Martin.
– Når vejret skiftede, så fik jeg hudproblemer, mine fingre krakelerede og jeg fik hofteproblemer. Det resulterede i en operation i hofteskålen og jeg havde oven i dette stofskifteproblemer.
– Jeg var derfor ikke særlig social, tilføjer Martin.
– Derfor følte jeg mig ikke som de andre og det kan godt være der, grobunden for min depression blev lagt, fortæller han.

Ny chance
Da Martin fik det bedre, fik han gennem sin jobkonsulent, Susanne Dose, skabt en kontakt til Revisor Sven Ankerstjerne i Varde. En aftale om 25 timers arbejde ugentligt blev aftalt.
– Og det har jeg fået vanvittig meget ud af, smiler Martin. Nu har jeg stået noget at stå op til og min arbejdstid er sat op, fortæller Martin, som håber at han kan blive fastansat, når nu hans løntilskud udløber den 1. maj.
Og står det til hans arbejdsgiver, Sven Ankerstjerne, så ser han gerne, at Martin fortsætter.
– Han er jo en dejlig knægt. Jeg har før haft folk i praktik, men det kostede mig for meget tid, men Martin har jo pæren skruet rigtigt sammen og har endda sørget for at implementere vores IT-systemer i huset, fortæller Sven Ankerstjerne, der netop har rundet de 25 år som selvstændig revisor.
– Vi har nogle fantastiske lokaler her på Navervej i det tidligere Varde Videokonvertering.
– Men vi har også to ledige lokaler som kan lejes ud til personer med liberale erhverv, så kontakt mig endelig, hvis man har lyst til et dejligt men billigt lejemål, slutter Sven Ankerstjerne.