Lokalkendt værtspar overtager Hotel Arnbjerg

Hotel Arnbjerg, der i mange år har været drevet dygtigt af Birgitte og John Nowak, skifter nu hænder. Det er ægteparret Annemette og Casper Rosendahl, der tidligere med succes har stået bag Henne Mølle Å Badehotel, som overtager driften af Vardes førende hotel, som værtspar med en løbende overtagelse som forpagtere.

Ved årsskiftet takkede Birgitte og John Nowak af på Hotel Arnbjerg, og straks herefter iværksatte ejerne af det historiske hotel; PL Hotels Esbjerg A/S, en større renovering, som skal sikre at rammerne på hotellet lever op til tidens trend.

Bag PL Hotels Esbjerg A/S står familierne Petersen og Bank Lauridsen fra Esbjerg, der også ejer de lokalkendte Hjerting Badehotel, Hotel Britannia samt Fanø Krogaard.

Det offentliggøres nu, at rammerne på Hotel Arnbjerg – med virkning fra 1. marts 2021 – bliver udfyldt af de dygtige hotel- og restaurationsfolk, Annemette og Casper Rosendahl, der tidligere har drevet Henne Mølle Å Badehotel i 10 år, fra 2009 – 2019.

Casper Rosendahl (foto: Facebook)

”Da vi så at ejerne søgte en ny forpagter til Hotel Arnbjerg, var vi ikke i tvivl om at det var nu, vi skulle slå til. Hotellet har en unik beliggenhed i grønne omgivelser, midt i Varde, en god størrelse, hvor der både er plads til den familiære følelse og de store fester, samt gode muligheder for at drive en helårsforretning.

Vi har haft en pause fra selvstændigheden i 2 år for at hellige os vores familie, men kunne nu mærke at det kriblede i fingrene for at komme i gang igen”, udtaler Casper Rosendahl i forbindelse med offentliggørelsen.

Det er planen, at Annemette skal stå for den gode modtagelse af gæsterne i receptionen, samt for værelsesdelen, mens Casper skal stå bag kødgryderne i køkkenet, og lede slagets gang derfra. Men først skal hotellet gennemgå en større renovering, som udføres af ejerne, med Peter Petersen ved rorpinden.

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Birgitte og John Nowak i mange år, hvor de udover at have været dygtige og anerkendte værter for alle hotellets gæster også har passet rigtig godt på stedet for os. Vi vil gerne takke dem for at have bibeholdt Hotel Arnbjergs gode ry og rygte under deres virke her.

 Nu er tiden kommet til en ny æra, med et par unge og friske hotelfolk, der har både gå-på-mod og mange gode tanker og planer i ærmet. Det betyder at stedet kræver en relancering, med en gennemgribende nyindretning og et nyt koncept. Vores primære fokus vil være på at skabe endnu mere hygge og varme, og at Hotel Arnbjerg generelt skal være et sted, hvor man føler sig godt tilpas som gæst”, udtaler Peter Petersen og fortsætter:

”Vi har tidligere med god succes været igennem den samme proces på vores øvrige hoteller, og vi håber selvfølgelig at vi også denne gang kan ramme et koncept, som der bliver taget godt imod. Samtidigt ser vi frem til et godt samarbejde med Annemette og Casper, der gerne skulle være at finde på Hotel Arnbjerg i mindst lige så mange år som det har været tilfældet for deres forgængere”.

Fremtidige koncepter.

Hotellet skønne udsigtsrestaurant med en stor terrasse ud mod Arnbjerg Parken, vil ca. 1. april åbne i et nyt spændende koncept med fokus på gastronomi, økologi, dyrevelfærd, vine og en

frisk og kvalificeret betjening, i nyindrettede lokaler.

Selskabslokalerne, dvs. især pavillonen vil gennemgå en renovering med stor respekt for det over 100 års gamle lokale. De øvrige møde og selskabslokaler vil ligeledes blive opgraderet til hotellet nye stil.

Alle hotellets 30 værelser med udsigt til parken vil blive renoveret med mere komfort, ligesom ½ delen vil få døre til parken og små terrasser.  Opgraderinger der skal skabe bedre forhold for både business og turisme ophold.

Den store sal med plads til 500 personer og foyer vil blive ændret i stilen, ligesom scene og de tekniske faciliteter vil blive opgraderet. Målet er at skabe et nyt musiksted i Varde med fokus på live musik i forskellige genrer.

FAKTA:

Hotel Arnbjerg er et idyllisk beliggende hotel med udsigt over den historiske Arnbjerg Park, midt i Varde.

Hotellet er bygget op omkring den velbevarede Arnbjerg Pavillonen, som kan dateres tilbage til 1899, og i dag er én af de få pavilloner, som er tilbage i Danmark.

Pavillonen er bl.a. dekoreret med smukke vægmalerier fra 1941.

PL Hotels Esbjerg A/S er et hotelejendomsselskab, der bl.a. er kendt for at have stået for renovering og relanceringer af Hjerting Badehotel, Hotel Britannia og Fanø Krogaard.

PL Hotels Esbjerg A/S er ultimativt ejet af familierne Petersen og Bank Lauridsen fra Esbjerg, og visionen med selskabet er at opkøbe unikke og spændende hotelejendomme, istandsætte dem, udnytte faciliteterne, områderne og skabe nye, bæredygtige koncepter, hvorefter hotellerne bortforpagtes til dygtige, unge hotel- og restaurationsfolk.

Casper Rosendahl
32 år
3 børn (Laura 9 år, Line 3 år og Lykke 3 år)
Opvokset i Horne
Bor i Outrup
Udlært fra kok på Nymindegab Kro i 2009, samt Sommelier
Hotel Leder Henne Mølle Å Badehotel fra juli 2009 til december 2018
F&B Chef Britannia fra Januar 2019 til Juni 2020
Bestyre Von Lugenhalz fra Juli 2020 til Marts 2021

Annemette Rosendahl
33 år
3 børn (Laura 9 år, Line 3 år og Lykke 3 år)
Opvokset i Oksbøl
Bor i Outrup
Udlært tjener fra Strandgaarden Henne Strand 2007, samt Sommelier
Tjener Nymindegab fra januar 2008 til juni 2009
Hotel leder Henne Mølle Å Badehotel juli 2009 til Februar 2019
Tjener Britannia November 2019 til April 2020
Daglige Leder Klitgaarden Henne Strand Juni 2020 til December 2020